Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Melyik a kedvenc történelmi...

Melyik a kedvenc történelmi korotok (minél pontosabban)?

Figyelt kérdés

Nekem az ókor - Jézus előtt pár évtizeddel, Ceasar kora körül. Akkor élt a legtöbb nagy ember, és volt - szerintem - a legtökéletesebb a világ.

A másik kedvencem a pár évvel 1900 előtt illetve akörül. A világ bár már kényelmes és fejlett volt, még mindig izgalmas és rejtélyekkel teli, elegáns és gyönyörű. Azóta egyre rosszabb, a középkor pedig a kereszténység miatt nem tetszik főleg.

2014. febr. 2. 21:44
1 2 3 4
 21/33 anonim válasza:
Óó már az a 2 ős, 3000 éve volt, Rég megtisztult az a vér. Dehát ha ennyire ismersz tudhatnád hogy nincs semmi bajom. És te most komolyan le rondáztad azokat a csajokat? :OOO Atyavilág, ha tényleg ennyire nem tetszettek ajánlom Rómát. Hátha...
2014. febr. 2. 22:53
 22/33 A kérdező kommentje:

Nem a csajokat, hanem amit műveltél velük.

Másiknak: igen, szerintem az a legtökéletesebb kor, mert minden megvolt ami kellett de semmivel sem több az emberek életében(persze éheztek, háborúztak - én szeretem a háborúkat), tökéletesen egyszerű, szép és természetes volt.

2014. febr. 2. 22:57
 23/33 anonim válasza:

#Magoran

Hát nem tudom mennyire vagy otthon ebben a témában, de remélem nem lesz túl kínai. Szóval 2 fajta mód létezik:

-Az első hogy megveszed az időgépet, és megveszed mellé az időgépbetegség elleni tablettát is. Ugyanis a gépben akárcsak a hajóban el kezdesz "hányódni" főleg hogy min 10 szer fog majd megforgatni másodpercenként, és egy Részecskebontó sugárral darabokbaszed, majd abban a kis térben feketelyukat hoz létrem ami beszív, és a végén kipottyansz, egyben. Természetesen nagyon precízen vannak beállítva, nehogy a részecskerezgésed el térjen az akkor használtaktól, mert könnyen másik bolygón találod magad. Sokan haltak bekle emiatt a kisérletezésbe, de ma már 90% hogy működik. Kell hozzá hogy tökös legyél az tény, de megéri

Második, Hogy elmész a NIK-be, a Nemzetközi Időutazási Központba, [angolul NTX] Legalább is annak kirendeltségéhez Budapesten. Ott potom 1500 gram aranyért beleraknak az ő Gépükbe, ami vákumosan működik. Ezt még nem volt merszem kipróbálni, még nem láttam embert aki visszajött volna. Összeesküvés elmletgyártók szerint az Illuminati hozza ezeket létre, hogy az embereket eltüntesse a Föld színéről több helyet hagyva a gyíkembereknek.

[Kérem ne higgyetek el egy szót se ebből a szövegből, ez itt a GYK :D ]

2014. febr. 2. 23:02
 24/33 anonim válasza:

# Kérdező

Mi volt undorító? Az hogy el kényesztettek? Szeretkeztél te már valaha úgy de istenigazából vadul? Gőz forróság, Csattogó popók. Hm... Próbáld ki!

2014. febr. 2. 23:05
 25/33 Magoran válasza:

hát, ízlések és pofonok. én mindenesetre maradnék a görög poliszok fénykoránál. tudom, voltak háborúk, de... nem olyanok, mint Caesarnál. ott nem pusztítottak el törzseket, mert kellett a hírnév rómában...

16-os: ha tapasztalt időutazó lennél tudnád, hogy kairó krisztus előtt ezerben egy koszos porfészek volt, és hogy az állítólagos ottani kalandoddal csak egy kicsit változtathattad volna még gyökeresen a történelmet.

2014. febr. 2. 23:11
 26/33 A kérdező kommentje:

Miért írod, hogy ne higgyék el? Azt hiszed, majd olvassák a felügyelők? Ilyen csatornákon úgysem tudod kiszivárogtatni, senki nem hiszi el. Pláne, hogy az egésznek a kezdete még húsz évre van. Persze ha csak be nem köplek, de ahhoz már én is túl őszinte voltam:D

Mindegy, a lényeg h szerintem undorító volt ráadásul mindegyiknek lapostetve volt. Én ha dugni akarok a múltban, innen viszek magammal nunit. Eddig egyedül Kleopátrával tettem kivételt, de csak mert ő kiskorom óta az álmom:D

2014. febr. 2. 23:15
 27/33 anonim válasza:
#Magoran Hát akkor miért mondta mindenki hogy Kairo, amikor kérdezgettem az utca népét? Jóó, lehet csak viccelődtek révén hogy részeg voltam, de... Akkor hol van az a paradicsom? *-*
2014. febr. 2. 23:18
 28/33 Magoran válasza:

ja, és ami lemaradt: mivel a 2041. évi időutazást szabályozó rendelet értelmében a múltba beleavatkozni tilos végtelen életfogytiglani szabadságvesztés terhe mellett, én a helyedben félnék...

amúgy ezek szerint te még a múlt századi techet használod

2014. febr. 2. 23:19
 29/33 anonim válasza:

# Kérdező

Csak azért írom nehogy valamelyik elmeháborodott belekapaszkodhasson a gondolatomba, aztán a Jehova tanúival szavaimat kiforgatva egy forradalmat gerjesztenének, egy újjabb világvégét jövendőlve el, mert az ember a múltját bójgatja.

UI: Neked meg volt kleopátra?! :O Azt a leborult szivarvégit! Hogy csináltad?

2014. febr. 2. 23:22
 30/33 A kérdező kommentje:
Hát nem nehéz elkápráztatni egy ókori nőt 21-22. századi trükkökkel. Legyen az utcalány vagy istennő:D Eszembe jutott még pár ilyen asszony, de mint kiderült azok mind rondák és dagadtak voltak. Kleoról meg igaznak bizonyultak a történetek.
2014. febr. 2. 23:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!