Melyik a kedvenc történelmi korotok (minél pontosabban)?
Nekem az ókor - Jézus előtt pár évtizeddel, Ceasar kora körül. Akkor élt a legtöbb nagy ember, és volt - szerintem - a legtökéletesebb a világ.
A másik kedvencem a pár évvel 1900 előtt illetve akörül. A világ bár már kényelmes és fejlett volt, még mindig izgalmas és rejtélyekkel teli, elegáns és gyönyörű. Azóta egyre rosszabb, a középkor pedig a kereszténység miatt nem tetszik főleg.
Nem a csajokat, hanem amit műveltél velük.
Másiknak: igen, szerintem az a legtökéletesebb kor, mert minden megvolt ami kellett de semmivel sem több az emberek életében(persze éheztek, háborúztak - én szeretem a háborúkat), tökéletesen egyszerű, szép és természetes volt.
#Magoran
Hát nem tudom mennyire vagy otthon ebben a témában, de remélem nem lesz túl kínai. Szóval 2 fajta mód létezik:
-Az első hogy megveszed az időgépet, és megveszed mellé az időgépbetegség elleni tablettát is. Ugyanis a gépben akárcsak a hajóban el kezdesz "hányódni" főleg hogy min 10 szer fog majd megforgatni másodpercenként, és egy Részecskebontó sugárral darabokbaszed, majd abban a kis térben feketelyukat hoz létrem ami beszív, és a végén kipottyansz, egyben. Természetesen nagyon precízen vannak beállítva, nehogy a részecskerezgésed el térjen az akkor használtaktól, mert könnyen másik bolygón találod magad. Sokan haltak bekle emiatt a kisérletezésbe, de ma már 90% hogy működik. Kell hozzá hogy tökös legyél az tény, de megéri
Második, Hogy elmész a NIK-be, a Nemzetközi Időutazási Központba, [angolul NTX] Legalább is annak kirendeltségéhez Budapesten. Ott potom 1500 gram aranyért beleraknak az ő Gépükbe, ami vákumosan működik. Ezt még nem volt merszem kipróbálni, még nem láttam embert aki visszajött volna. Összeesküvés elmletgyártók szerint az Illuminati hozza ezeket létre, hogy az embereket eltüntesse a Föld színéről több helyet hagyva a gyíkembereknek.
[Kérem ne higgyetek el egy szót se ebből a szövegből, ez itt a GYK :D ]
# Kérdező
Mi volt undorító? Az hogy el kényesztettek? Szeretkeztél te már valaha úgy de istenigazából vadul? Gőz forróság, Csattogó popók. Hm... Próbáld ki!
hát, ízlések és pofonok. én mindenesetre maradnék a görög poliszok fénykoránál. tudom, voltak háborúk, de... nem olyanok, mint Caesarnál. ott nem pusztítottak el törzseket, mert kellett a hírnév rómában...
16-os: ha tapasztalt időutazó lennél tudnád, hogy kairó krisztus előtt ezerben egy koszos porfészek volt, és hogy az állítólagos ottani kalandoddal csak egy kicsit változtathattad volna még gyökeresen a történelmet.
Miért írod, hogy ne higgyék el? Azt hiszed, majd olvassák a felügyelők? Ilyen csatornákon úgysem tudod kiszivárogtatni, senki nem hiszi el. Pláne, hogy az egésznek a kezdete még húsz évre van. Persze ha csak be nem köplek, de ahhoz már én is túl őszinte voltam:D
Mindegy, a lényeg h szerintem undorító volt ráadásul mindegyiknek lapostetve volt. Én ha dugni akarok a múltban, innen viszek magammal nunit. Eddig egyedül Kleopátrával tettem kivételt, de csak mert ő kiskorom óta az álmom:D
ja, és ami lemaradt: mivel a 2041. évi időutazást szabályozó rendelet értelmében a múltba beleavatkozni tilos végtelen életfogytiglani szabadságvesztés terhe mellett, én a helyedben félnék...
amúgy ezek szerint te még a múlt századi techet használod
# Kérdező
Csak azért írom nehogy valamelyik elmeháborodott belekapaszkodhasson a gondolatomba, aztán a Jehova tanúival szavaimat kiforgatva egy forradalmat gerjesztenének, egy újjabb világvégét jövendőlve el, mert az ember a múltját bójgatja.
UI: Neked meg volt kleopátra?! :O Azt a leborult szivarvégit! Hogy csináltad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!