Melyik a kedvenc kutyafajtád és miért? (minél több választ kérnék)
Figyelt kérdés
(:2011. máj. 18. 20:41
1/24 anonim válasza:
nekem a angol és francia bulldogok, de valahogy a csivavákat is szeretem. a husky meg maga a büszkeség:)
2/24 anonim válasza:
leonbergi:) de tetszik még: cane corso, kanáriszigeteki kutya, doberman(bár azt nem tartanék), újfullandi, moszkvai őrkutya
3/24 skarma válasza:
tibeti terrier, de most mudim van és imádom :D
úgyhogy sztem nem is fajta kérdése, hanem hogy milyen a kutya személyisége
4/24 gritty válasza:
Nekem a Németjuhász, mert a legkönnyebben tanítható fajta és gyönyörű! Nekem is volt és Ő volt életem kutyája!
Azelőtt sem és ezután sem lesz olyan jó barátom, mint Ő.
Lizának hívták. :(
5/24 anonim válasza:
A tacskó, mert most ilyen fajta kutyánk van. Lenyűgöző, hogy milyen értelmes.
6/24 anonim válasza:
Nekem a labrador retriever: Mert okos szép, játékos és a betörőnek is kávét szolgál fel!!:D És még a samoyed :))))
7/24 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok, azért ezek tetszenek mert szerintem nagyon szépek és van megjelenésük és kiállásuk, ha kell távol tartja a betörőket de szeretni való kutyák és ha jól vannak tartva nem bántanak senkit, nagyon kedvesek.
8/24 anonim válasza:
francia bulldog, mert nagyon aktív és bohóc:D
Jugoszláv farkasölő, mert csodaszép és méltóságteljes, nem kevés erővel. (meg mert az én drága Lédikém is olyan:)
Palotapincsi, Tacskó, mert kis kotorék cukorfalatok, és nagyon bátrak, ha arról van szó. Emellett nagyon jó társak. (Másik kutyám)
9/24 anonim válasza:
Magyar vizsla. :D Gyönyörűek, értelmesek, szinte már emberik. :D
10/24 anonim válasza:
Erdélyi kopó, puli, mudi, pointer, japán spicc, eurázsiai kutya, ír szetter.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!