Melyik a kedvenc kutyafajtád és miért?
6-ból 5 keverék kutya, 1 fajtatiszta közép-ázsiai juhász.
nem vagyok fajtaőrült, de ha már fajtatiszta kutyát veszek, az csakis közép-ázsiai lehet.:)
igaz, ez a fajta nem az a típus, aki füllobogtatva hozza vissza neked a virágos réten a kedvenc labdáját...:D
de olyan ősi erő árad belőle, gyönyörű csak ránézi is, kiváló társ, télen-nyáron egyformán aktív, igénytelen, keveset eszik(!), szerintem az egyik legjobb házőrző...
egyáltalán nem úgy viszonyul az emberekhez, mint sok más kutya.
a gazdája szent és sérthetetlen, de próbáljon hozzám valaki fenyegetően közeledni, vagy csak rosszra gondolni, ez a kutya habzó szájjal próbálja kitépni magát a kezeim közül.
elég félelmetes látvány - még jó, hogy az én kutyám...:D
itt van a mostani kájomról egy kép, még nincs fél éves sem!:)
(mellette a holland juhász menhelyim)
és a fél falka:
:)
neked melyik a kedvenc fajtád?
Szinten skotjuhasz az egyik:) ..jellemzeseben az elottem szoloval teljesen egyet ertek.
Azonkivul pitbull/stafford. Tekintelytparancsolo eros izmos kutya, jo hazorzo, gazdajaval szemben kedves, hizelkedo a vegtelensegig, es nagyon okos inteligens kutya.
Ha kicsi koratol ugy szoktatjak, akkor jol kijon szomszedokkal, kozeli ismerosokkel, gyerekekkel is:)
PIT BULL!!!
...mert győnyörű kutya!
Ja, es meg elfelejtettem hozza tenni h meg 4-5 eves korukban is nagyon jatekosak, foleg a lany kutyak.
Az enyem is pl. 4 eves lany. Imad jatszani:)
Nekem 4 kedvenc kutyafajtám van:
Német dog (csodálatos, főleg a kék színű, egyszerűen gyönyörű!!)
Skót juhász(Volt is egy, remek kutya volt, jó házőrző, jó gyerekbarát és tökéletes társ:)
Leonbergi- gyönyörű, ő is tökéletes:)
Husky - ilyenem még nem volt, de a kékszeműekért nagyon odavagyok!!:)
a Mudi termeszetesen...
www.saroskennel.hu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!