Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Ki mutat be kit ebben a...

Ki mutat be kit ebben a helyzetben?

Figyelt kérdés
Szóval van négy ember, tudomisén Móni, Laci, Kriszti és Csaba. Móni és Laci ismerik egymást, Kriszti és Csaba is, valamint, Móni és Kriszti is. Egyszer így négyen véletlenül összefutnak valahol. Ki mutat be kinek kit? O.O
2009. dec. 5. 22:17
 1/2 anonim válasza:
Én (lány) ilyen esetben kezdeményező vagyok, és szépen nyújtom a kezem mindenki felé, akit nem ismerek. VAn erre szabály is amúgy, de nem emlékszem rá. Én szernte,m így helyes. :)
2009. dec. 5. 22:35
 2/2 anonim ***** válasza:
A lányok közül valamelyik kell kezdje, hisz ők ismerik egymást. Kriszti bemutatja a barátját Móninak és Lacinak.Ekkor Csaba már bemutatkozhat. Lehet úgy is, h Kriszti bemutatkozik Lacinak, és utána, gyertek ismerjétek meg Csabát.
2009. dec. 6. 06:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!