Melyek azok a tényezők, amelyek arra mutatnak, hogy
boldogtalanok vagyunk?
Figyelt kérdés
Most nagyon sok édességet kivánok, és utána meg a sósat.Mondjuk egy kicsit boldogtalannak is érzem magamat.
2014. jan. 31. 12:17
1/9 anonim válasza:
Hát nem az, hogy mikor mit kívánsz!
Nézz magadba és tedd fel bátran a kérdést, hogy boldog vagy-e?!
Ezt csak te tudhatod igazán!
Én mindig tudtam, hogy az vagyok-e vagy sem.
2014. jan. 31. 12:18
2/9 anonim válasza:
Te teljesen ostoba vagy.
2014. jan. 31. 12:33
3/9 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy valaki minden nap minden percében boldog. Lehet kiegyensúlyozott, de mindenkinek vannak jobb és rosszabb napjai, pillanatai. A jó dolgokra kell koncentrálni és akkor boldognak fogod érezni magad :)
2014. jan. 31. 12:33
4/9 anonim válasza:
Szerintem a boldogság abszolút nem attól függ, vagy abban mérjük, hogy mikor, mennyit eszik valaki, vagy épp édeset kíván. Tény, hogy a csoki boldogsághormont termel, de ezt így nem lehet kijelenteni, hogy aki sok csokit kíván, az boldogtalan. Amit leírtál, én inkább arra gondolnék, hogy a vércukor szinted nincs rendben, vagy hormonális problémád van. Én akkor falnám a csokit táblaszámra mielőtt meg fog jönni a menstruációm. De hogy boldogtalan vagyok-e? Nem, abszolút boldog vagyok! :)
2014. jan. 31. 12:34
5/9 anonim válasza:
Nálam és gondolom elég sok embernél ott kezdődik a szomorúság, ha nem áll rendelkezésre kellő pénz, amiből élni akarunk. Nem olyan a körülöttünk lévő világ amilyet elképzelünk, nem bánnak úgy velünk ahogy méltó módon kéne. Sok ember nem találja a párját, ha talál is csak kínjában mert már nem jó neki egyedül.
Az embert legjobban a pénz teszi boldoggá, ugyanis bármit el tudsz érni vele, ha beteg vagy abból gyógyítanak, ha éhes vagy abból eszel. az érzelmek azok másodlagosak általában
21/F
2014. jan. 31. 12:35
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó válaszoló sok igazság van abban,amit leirtál, fõleg a 2.-ik mondatod.
2014. jan. 31. 12:42
7/9 anonim válasza:
fura kérdés
2014. jan. 31. 12:52
8/9 anonim válasza:
5-ösnek elég szomorú élete lehet, ha csak a pénz motiválja. Kár.
2014. jan. 31. 15:26
9/9 Andizsuzsi válasza:
"Az embert legjobban a pénz teszi boldoggá, ugyanis bármit el tudsz érni vele, ha beteg vagy abból gyógyítanak"
Ezt csak addig gondolod, amíg az, akit szeretsz, nem lesz olyan beteg, amin sok pénzzel sem lehet segíteni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!