Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Cigány vagyok elfogadtok?

Baranyi kálmanné kérdése:

Cigány vagyok elfogadtok?

Figyelt kérdés
Nem lopok amim van az a munkánkból van. Visszanézve a nagyszüleimre, mindenki dolgozott. Gyerekem 1 van, tesvérem is egy.
2009. dec. 2. 11:20
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
10%

nem értem, hogy miért kell lennie minden héten legalább 1 ilyen - mostmár provokálásnak számító - kérdés.

minek ez a cirkusz? mit érdekel mit mondanak vadidegenek akik nem is ismernek?? ha a környezetedben élő magyarok elfogadnak cigány származásoddal (azért írom ezt, mert Te is ezt használtad, nem bántásból) akkor minek a többi embert hetente kérdezgetni?

amúgy meg a nem dolgozó, élősködő, segélyeken élő, kvetelőző, bűnöző, randalírozó embereket (mindegy hogy cigány, vagy magyar, vagy román, vagy bármilyen származású) nem akarom kis hazánkban láti.

viszont azt undorítónak tartom hogy a kedves kissebbséghez hozzá sem lehet szólni, se csúnyán ránézni, mert rögtön rasszistázzák az embert.

és ha van olyan a környezetedben aki normális beilleszkedésed ellenére nem fogad el, azt köszönd a néped randalírozó tagjainak.

2009. dec. 2. 12:30
 22/33 anonim ***** válasza:
amennyiben igazak a fent leírtak, elfogadlak és minden hozzád hasonlót is :) nekem is vannak cigány barátnőim, akik egyetemre járnak pl... de már ált suliban és gimiben is voltak ilyen lányok, akiknek nagyobb szívük volt, mint némelyik magyarnak...azt kívánom maradj ilyen...bárcsak minden cigány így élne, mint te!
2009. dec. 2. 12:46
 23/33 anonim ***** válasza:
100%
Igen,igy elfogadlak!Nyilván nem az ilyenekkel mint Te vannak problémák.
2009. dec. 2. 12:47
 24/33 anonim ***** válasza:

Ismertem én már dolgozó, nem lopkodó, rendes embernek tűnő cigányokat. Jól el lehetett velük hülyéskedni, a mindennapi életben semmi bajom nem volt velük. De aztán mindegyikről kiderült, hogy krízishelyzetben csak kijön belőle a cigány vér, és ha valami kizökkenti, ugyanúgy visszasüllyed a putris cigányok szintjére.

Szerintem rendes cigány nincs, maximum ideig-óráig annak tűnik.

2009. dec. 2. 13:31
 25/33 anonim ***** válasza:
Így el. Te nem cigány, hanem roma vagy. Velük semmi bajom.
2009. dec. 2. 15:56
 26/33 anonim ***** válasza:
Miért ne fogadnánk el? Te vagy a kivétel, akinek jár a tisztelet.
2009. dec. 2. 17:11
 27/33 anonim ***** válasza:
figyeljetek mondok valamit: én cigány vagyok és abba az iskolába amibe jártam elüldöztek a magyarok.mindig cigányoztak nekem még valamelyik tanár is,hozzáteszem kiváló tanuló vagyok.most elmentem felvételizni a 14. kerületbe egy jó iskolába és fölvettek.és most azok az emberek nem hagynak békén hogy ha én elmegyek akkor ők is jönnek utánam.szóval én meg az ilyen érdek embereket nem fogadom el, származástól függetlenül.
2010. márc. 21. 12:56
 28/33 anonim ***** válasza:

a lényeg ugyanaz. hiába hisztizel itt, vond felelősségre a többi cigányt aki miatt utálnak téged. ennyi.

nem velünk van a baj, hanem veletek.

2010. márc. 21. 13:47
 29/33 anonim válasza:
NEM. Ha megtaláálak este téged is megöllek köcsög!
2010. jún. 21. 05:22
 30/33 anonim válasza:
ciganyok a sztárok ennyi...
2010. okt. 4. 12:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!