Cigány vagyok elfogadtok?

nem értem, hogy miért kell lennie minden héten legalább 1 ilyen - mostmár provokálásnak számító - kérdés.
minek ez a cirkusz? mit érdekel mit mondanak vadidegenek akik nem is ismernek?? ha a környezetedben élő magyarok elfogadnak cigány származásoddal (azért írom ezt, mert Te is ezt használtad, nem bántásból) akkor minek a többi embert hetente kérdezgetni?
amúgy meg a nem dolgozó, élősködő, segélyeken élő, kvetelőző, bűnöző, randalírozó embereket (mindegy hogy cigány, vagy magyar, vagy román, vagy bármilyen származású) nem akarom kis hazánkban láti.
viszont azt undorítónak tartom hogy a kedves kissebbséghez hozzá sem lehet szólni, se csúnyán ránézni, mert rögtön rasszistázzák az embert.
és ha van olyan a környezetedben aki normális beilleszkedésed ellenére nem fogad el, azt köszönd a néped randalírozó tagjainak.

Ismertem én már dolgozó, nem lopkodó, rendes embernek tűnő cigányokat. Jól el lehetett velük hülyéskedni, a mindennapi életben semmi bajom nem volt velük. De aztán mindegyikről kiderült, hogy krízishelyzetben csak kijön belőle a cigány vér, és ha valami kizökkenti, ugyanúgy visszasüllyed a putris cigányok szintjére.
Szerintem rendes cigány nincs, maximum ideig-óráig annak tűnik.

a lényeg ugyanaz. hiába hisztizel itt, vond felelősségre a többi cigányt aki miatt utálnak téged. ennyi.
nem velünk van a baj, hanem veletek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!