Baranyi kálmanné kérdése:
Cigány vagyok elfogadtok?
Figyelt kérdés
Nem lopok amim van az a munkánkból van. Visszanézve a nagyszüleimre, mindenki dolgozott. Gyerekem 1 van, tesvérem is egy.2009. dec. 2. 11:20
1/33 anonim 

válasza:

Írtam már ki kérdést amiben cigányokkal kapcsolatban kérdeztem ki mit gondol, nem szeretem őket előítéletes vagyok, de nem bőrszínről ítélek, hanem viselkedésről amit a legtöbb nem tud leplezni, és jobbik szavazó leszek (nem vagyok gárdatag).
azért írom le, hogy tudd hol állok (az oldalt látogatük szerint rasszista), és igen ha dolgozol nem lopsz és főleg nem kötekedsz, akkor igen elfogadlak, semmi bajom nem lenne veled.
3/33 anonim 

válasza:

A párom cigány, ebből tudod hol állok.
4/33 anonim 

válasza:

a lopós rusnya cigányoktól hányok csak
5/33 A kérdező kommentje:
Nekem volt nagyon sok magyar barátnőm ,meg van is.Soha nem azt nézték hogy roma vagyok.
2009. dec. 2. 11:35
6/33 anonim 

válasza:

Nem a bőrszín miatt ítéljük el a cigányokat, hanem a magatartásuk miatt. Ergo ha Te dolgozol, beilleszkedsz a társadalmoba és nem lopsz, miért ítélhetne el bárki is?! Ember vagy Te is, én is, mi is.
7/33 anonim 

válasza:

Én sem ítélem el a cigányokat. ugyanolyan emberek ők is mint a többi. rengeteg cigány haverom van és igenis jófejek. Egy cigány is lehet tisztességes sztem.
8/33 anonim 

válasza:

Én nem fogadlak el, tudod miért? Mert provokatív a kérdésed. Ha te tényleg tisztességesen élsz, akkor mindegy, hogy milyen a bőröd színe.
9/33 anonim 

válasza:

"Ergo ha Te dolgozol, beilleszkedsz a társadalmoba és nem lopsz, miért ítélhetne el bárki is?!"
Csak nézd meg, milyen sokan csinálják pont ezt, pl egy kérdés, mai:
http://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__egyeb-ker..
10/33 anonim 

válasza:

szerencsétlenke, ott pont az a kérdés, hogy ha nem lenne annyi bűncselekmény meg szabálysértés amit cigányok követnek el, akkor az emberek utálnák és elítélnék e őket. Magyarul ez pont nem téged igazol;) És megsúgom, a legtöbben elfogadnák akkor őket, ahogy oda írta is 1-2 ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!