Mik azok az ELF-ek? Mármint vannak olyan emberek akik ELF-nek nevezik magukat, miért?
Figyelt kérdés
Ez azt hiszem a k-popban szokott előfordulni,meg már hallottam pár helyen,de mért hívják így magukat és mit is jelent ez pontosan?2014. jan. 9. 16:47
1/3 anonim 

válasza:

Ahhoz képest, hogy én azt sem tudtam, mi az a k-pop, egy perc alatt megtaláltam guglival, itt a 2-es jelentés:
"Stands for EverLasting Friends, the official fanclub of the 13 membered Korean boyband, Super Junior. Established after Kyuhyun, was added as the final member, and Super Junior was finalized as a group. Also written as E.L.F. or elf.
Fans wave pearl sapphire blue lightsticks or balloons at Super Junior concerts because it is the club's official color."
Szóval egy rajongói klub tagjai, akik egy Super Junior névre hallgató koreai fiúbandáért rajonganak.
Máskor gugli a barátod.
2/3 anonim 

válasza:

Első király vagy! Én meg azt hittem, hogy a Mikulás segédmanójáról van szó, ugyanis őt hívják ElfneK :DD
3/3 anonim válasza:
E.L.F. Ever Lasting Friends. A Super Junior rajongói klub neve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!