Elhatároztam, hogy mától kezdve csámcsogni fogok. Ez hatásos lehet, mármint erre felfigyelnek majd az emberek?
Micsoda remek otlet !! LOL
Valoszinuleg elered celodat :)
Ady Endre válasza:
Ne félj, hajóm, rajtad a Holnap hőse,
Röhögjenek a részeg evezősre.
Röpülj, hajóm,
Ne félj, hajóm: rajtad a Holnap hőse.
Szállani, szállani, szállani egyre,
Új, új Vizekre, nagy szűzi Vizekre,
Röpülj, hajóm,
Szállani, szállani, szállani egyre.
Új horizonok libegnek elébed,
Minden percben új, félelmes az Élet,
Röpülj, hajóm,
Új horizonok libegnek elébed.
Nem kellenek a megálmodott álmok,
Új kínok, titkok, vágyak vizén járok,
Röpülj, hajóm,
Nem kellenek a megálmodott álmok.
Én nem leszek a szürkék hegedőse,
Hajtson Szentlélek vagy a korcsma gőze:
Röpülj, hajóm,
Én nem leszek a szürkék hegedőse.
vegul is ha egy szal semmiben mesz be holnap tornaorara, akkor is 'felfigyelnek' rad. a csamcsogassal kb. semmi mast nem fogsz elerni, mint h. bunkonak neznek (joggal).
figyelj szepen a napkozis tanitonenire, mert ha nem lesz kesz a lecke, kapod a fekete pontot.
Kétféleképpen tudsz kitűnni az emberek közül: pozitív vagy negatív dologgal.
Pozitív módon nehéz, mert azért dolgozni kell, tanulni, vagy legalább viselkedni. Negatív módon sokkal kényelmesebb, pl. akik nagyfiúknak akarnak tűnni, alap dolog, hogy nem tanulnak semmit. Ha háromszor megbukik, akkor már szinte hősnek számít a haverok között. Az más kérdés, hogy ez egy életen át bélyeg lesz rajta, és magával tol ki.
Értem én, hogy kamasz lázadás, meg minden, de azért azt is lehet úgy, hogy felnőtt korodban el tudd mesélni, és ne égjen a fejed miatta, hogy milyen "eccerű" voltál.
Szóval döntsd el, hogy primitívséggel akarsz "más" lenni, vagy választasz más módot, amire később is büszke lehetsz.
Miért nem gondoltál rá, hogy valami jóval tűnj ki?
Szerintem azzal is ki lehet egyébként tűnni, ha valaki illemtudó.
Ha úgy érzed, elveszel a hétköznapok szürkeségében, találj egy hobbit, találd meg a tehetségedet. Ha csinálsz valamit amit mások nem, már kitűnsz a tömegből, ha pedig jól is csinálod felfigyelnek rád.
"Pozitív dologgal nem tudok kitűnni, "
-pedig igaza van Mirknek, azzal lehet. Csak az nagyon hosszú idő, és sokan feladják. Jó dologgal kitűnni- annak be kell érni. Aranynál is hosszú idő volt, míg beérett:
"Állasz még küszöbén ifjú életednek;
Előtted a küzdés, előtted a pálya,
Az erőtlen csügged, az erős megállja.
És tudod: az erő micsoda? - Akarat,
Mely előbb vagy utóbb, de borostyánt arat."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!