Első nyugdijas napjaimat töltöm itthon. Nyugtalan vagyok. Neszekre figyelek, nem találom fel magam. Tanácsok?
Javaslom a következőket, magam is eszerint élek:
feljebb valaki írta a nagytakarítást, ez remek ötlet kezdetnek. Sok év alatt annyi lomot képes összegyűjteni az ember, hogy szinte megfojtja. Alapos lomtalanítással, takarítással szinte fellélegzik a lakás, felfrissül, egészen más érzés lesz benn élni.
Ha eddig sminkelted magad reggelente munkába menet, azt ezután se hagyd el.
Keress barátnőt, közeli ismerőst, akivel uszodába járhat, vagy edzésre, tornára.
Ugyan tipikus nyugdíjas elfoglaltság, de én imádom a konyhát, kora tavasztól késő őszig befőzök, mindent aminek szezonja van. Remek újdonságok vannak a neten, amivel a családodat elkápráztathatod.
Belemélyedtem az autentikus matyó hímzésbe, szabadtam varrónővel a lányomnak egy kaftánt. Mintát kerestem, rajzoltam, fonalat vadásztam a neten, és ezt hímzem már egy éve.
Értem én, és tudom, hogy egy uszodabérlet is beletartozik a majd"megfontolom" kategóriába, én is így vagyok ezzel. Lakótelepen élek, közösségi ház van a nem messze, komoly programokkal, erről tájékoztatást kapok akár a buszmegállóban, hírdetőtáblákról, szórólapokról.
Nem írtam még a közösségi kiskertekről, ha nincs a közeledben, nézz körül, olvass utána, keress, és akár Te lehetsz, aki elindítja a környezetedben ezt a csudajó dolgot. Városlakóknak igazán kiváló:) a saját termésű paradicsom íze??...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!