Miért vetnek meg az emberek idegenben (ott élek), mikor dolgozom tisztességesen meg minden?
Figyelt kérdés
Elvégre nem itt nőttem fel, ennek az államnak egy fillérjébe nem kerültem most pedig én adózom a közösbe. Akkpor meg miért vetnek meg az emberek? Érzem nap mint nap hogy átnéznek rajtam mint egy üvegfalon...2014. jan. 4. 10:15
1/3 anonim válasza:
Kérdezed meg tőlük! Egyébként valószínűleg az idegenséged nem tetszik, esetleg úgy hiszik , hogy "ellopod" a munkát egy honfitárs elől.
2/3 anonim válasza:
Hol nőttél fel és most hol élsz? Mert nem mindegy.
3/3 anonim válasza:
En is kulfoldon elek, rengeteg baratom is,egyikunknek sincs ilyen tapasztalata.Merre elsz, mennyire probalsz beilleszkedni, miben nyilvanul meg, hogy megvetnek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!