Hogy tanítsak meg valakit tisztességesen fényképezni?
Figyelt kérdés
Szóval az egyik barátnőmet akarom megtanítani fényképezni, csak az a baj, hogy ő olyan képeket csinál, ami ilyen tükörben pózolós-csücsörítős stb. én meg szeretnék csinálni egy művészibb fotósorozatot, de az úgy meg nem pálya, hogy beültetem őt modellnek, és én meg megcsinálom a beállítást. Jó lenne, ha önállóbb lenne. Tanácsok?2012. júl. 18. 15:40
1/17 anonim válasza:
Barátnőd szeretne megtanulni?
Készíts róla pár képet, mutasd meg neki, és mondd el, h hogyan készültek, mire figyeltél közben, stb.
2/17 A kérdező kommentje:
ami azt illeti csak én akarom, hogy megtanuljon normális képet csinálni, de szerintem neki se lenne ellenére.
2012. júl. 18. 16:00
3/17 anonim válasza:
Akkor először vele beszéld meg, egyáltalán van-e kedve hozzá. Ha van, könnyű dolgod lesz. Ha nincs, akkor ne erőltesd.
4/17 A kérdező kommentje:
igen tudom, csak az a baj, hogy ehhez érzék kell, ami nem igazán van neki.
2012. júl. 18. 16:06
5/17 anonim válasza:
Legalább egyenlő esélyekkel indultok, mert te meg kevered a szezont a fazonnal.
6/17 anonim válasza:
Ha nem akard megtanulni, akkor nem is fog... Ha akar, akkor fotózzatok. Járjatok el sétálni, kirándulni, vigyetek fényképezőgépet. Fotózzátok egymást, tesókat, stb.
De, akinek a türkös-pucsítós-csücsörítős-V-t mutatót képek a szintje, nem tudom, mennyire alkalmas bármire is...
7/17 anonim válasza:
Na várj, most modellnek akarod, vagy azt, hogy fényképezzen? Tök érthetetlen, amit írsz...
8/17 A kérdező kommentje:
azt akarom, hogy engem fényképezzen le, de neki nincs hozzá túlzottan érzéke.
2012. júl. 18. 17:23
9/17 anonim válasza:
Akkor miért nem mész el fotóshoz?
10/17 anonim válasza:
Szerintem nyomtassatok ki pár fotót a netről,amin jók a beállítások és próbáljátok meg megcsinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!