Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Nyelvek » Hol tanulhatnék meg tisztesség...

Hol tanulhatnék meg tisztességesen románul?

Figyelt kérdés
Nos,fennáll az a helyzet,hogy a Marosvásárhelyi Egyetemre is beadom 2 év múlva a jelentkezésemet.Valamennyire makogok románul,de mivel nem élek román környezetben,nincs lehetőségem anyanyelviekkel kommunikálni.Magántanárral sosem boldogultam,2 nyelvet tanultam meg teljesen egyedül (ff nyelvvizsgák),de ugye a román nyelv esetében nem áll rendelkezésemre akkora adatmennyiség sajtó/internetes leckék,stb. szempontjából.Valakinek lenne esetleg valamilyen ötlete ezzel kapcsolatban?
2011. máj. 22. 21:57
 1/3 anonim ***** válasza:

A Marosvásárhelyi Egyetemen ugyebár magyarul is folynak előadások. Persze, nem minden szakon, pl. a román irodalmat románul tanítják :)

Jó lenne, ha Te magad tudnád, hogy mit is akarsz...

2011. máj. 22. 22:05
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a felvilágosítást,de az én értesüléseim szerint az orvosi képzés például nemigen folyik magyar nyelven.Én pedig teljességgel tisztában vagyok vele,hogy mit akarok.
2011. máj. 22. 22:07
 3/3 anonim ***** válasza:
sztem vedd fel a kapcsolatot 1 romannal v aki tud romanul es tanuld meg az alap dolgokat nem nehez nyelv amugy nagyon hasonlit a spanyolhoz
2012. jan. 17. 19:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!