Mit lehet tenni azok ellen a gazemberek ellen, akik a nagyszülőket rászedik?
Amíg vannak olyan emberek, akiket ki lehet használni, addig lesznek csalók is.
Az én édesanyám fiatalabb, ő még "csak" 60 éves, de bebolondították egy mágnesmatraccal. Háromszázezer forintot adott érte, azt mondta azért, mert ő is érdemel ennyit. Persze, hogy érdemel, nem is ezzel van a gond. A probléma ott kezdődik, hogy az összes ilyen termék gagyi, haszontalan szemét. Szerencsére a nővéremmel addig-addig jártunk édesanyám nyakára, míg végül belátta, hogy butaság hinni a Teleshop-os maszlagoknak, mert kizárólagos céljuk a haszonszerzés.
Itt a felelősség a családtagokon van, igenis ahogy idősödik egy ember, úgy lesz egyre gyerekebb megint és pontosan úgy kell rá figyelni, mert borzalmasan naiv módon tudnak viselkedni, ezzel élnek vissza a csalók.
nálunk a városban ugy csaptak be egy nénit, hogy felhivták telefonon hogy itt az unoka nagyi, súlyos baj ért, kéne százezer ft. a csávó elment a nagyihoz bukósisakban és nagyi vígan odaadta a pénzt, hogy jaj segítek kisunokámnak...
Érdekes módon az én nagyapám élből becsapja az ilyenekre az ajtót.. a testvére is, pedig ott még az unoka is tuperezik..
4-es, azok, akik ilyen helyen ismerősként üdvözlik az előadót, ismerősök is, ugyanis ők a beépített emberek, akik vásárolnak ezerrel, és a bepalizhatók, ha látják, hogy nahát, más is vásárol, egyből ülnek le a szerződést aláírni.
Durva dolog, de ez van.
Nézd, kérdező, felnőtt emberekről beszélünk, akik elvileg tisztában vannak a saját döntéseik súlyával és felelősséget vállalnak érte. Akkor is, ha már nyugdíjasok és kevés a pénzük.
Ha valaki olyan hülye - már bocsánat a kifejezésért -, hogy meg lehet vetetni vele ezeket a dolgokat százezrekért, akkor meg is érdemlik, hogy átverjék őket.
Azt nem értem, hogy a Fogyasztó Védelem miért nem ellenőrzi őket? Ezek a cégek engedéllyel működnek.
Az államnak ez lenne a feladata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!