Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti hazasként mindig ellen tudtok állni a másik nemnek?
Hát,ha én egyszer megházasodnék,vagy esetleg fogok is,akkor biztos,hogy azért házasodnék,mert nem akarok mással lenni,ÉS NEM AZÉRT,hogy utána bátran megcsalhassam a férjem és elválhassak és aztán legombolhassak százezreket,meg fizethesse a férj a gyerektartást!Az olyan gerinctelennek tűnik.Persze az ember nem vakságot fogad,DE HŰSÉGET IGEN!:)
Ha nem megy a fogadalom betartása,akkor ne házasodj!Ez mindenkinek szól.
Lolo Ferrarinak most hogy utánanéztem szerintem elég undormány mellei vannak már nem azért. :D Rohadt nagyok egyáltalán nem szépek :'D
17/F
Én is masszőrként dolgozom, de sohase kezdenék ki vendéggel, pedig évek óta nincs senkim.
Ez etikátlan, bár látszik hogy ez nálad nem létező fogalom.
Kérdésre válaszolva, igen, ellen tudok állni a másik nemnek, ugyanis az agyam vezérel tudatosan, és nem egy őskorból szabadult ösztönlény vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!