Egy házibuliban mennyire gáz, ha éjjel hazajönnek a szülők?
Az a szülőktől függ, hogy hisztit csapnak-e, vagy lazán kitessékelik a szórakozókat (vagy netán, ők is bulizni kezdenek).
De alapjáraton, maga a szituáció nagyon gázos...aztán, ha később poént tudsz csinálni belőle, akkor nem annyira.
Ha tudnak a buliról, miért lenne gáz?
Jó pár olyan szülőt ismerek, akik engedik az ifjakat bulizni, aztán egy megbeszélt időpontban beszállnak ők is.
^ Az előttem szólónak igaza van. Ebben semmi kivetni valót nem látok, főleg, hogy hajnali 3-ra már úgy sem annyira intenzív a buli.
Én is buliztam már úgy, hogy ott voltak a haverom szülei a saját társaságukkal és semmi probléma nem volt, néha átjöttek beszélgetni, megkérdezték minden oké-e. Egy pillanatig nem fordult meg a fejemben, és szerintem másnak sem, hogy ez ciki lenne.
Tudod mi a ciki? Az, ha hazajönnek a szülők és a többiek nem tudnak viselkedni, kisebb fokozatra kapcsolni, bár mint már mondtam hajnali 3-ra már az emberek többsége kitombolja magát.
Ha meg valaki beszól, akkor mondd meg neki, hogy akkor legközelebb csináljon ő házibulit, vagy többet nem hívod ha ennyire nagyon zavarja.
Mindenkit le lehet építeni, főleg, hogy te teszel szívességet, hogy hosztolsz egy bulit, az aki meg nem tud alkalmazkodni, vagy udvarias lenni bizonyos helyzetekben az szerintem nem érdemli meg, hogy a te házibulidban részt vegyen.
Én voltam olyan házibuliban, hogy a szomszéd szobában voltak a szülők. Szépen az ajtót be lehet csukni, ők TV-t néztek és kész.
Ha hazajönnek és nem 1 szoba az egész lakás akkor azért meg lehet oldani a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!