Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Egy házibuliban mennyire gáz,...

Egy házibuliban mennyire gáz, ha éjjel hazajönnek a szülők?

Figyelt kérdés
2013. dec. 24. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Az a szülőktől függ, hogy hisztit csapnak-e, vagy lazán kitessékelik a szórakozókat (vagy netán, ők is bulizni kezdenek).

De alapjáraton, maga a szituáció nagyon gázos...aztán, ha később poént tudsz csinálni belőle, akkor nem annyira.

2013. dec. 24. 21:11
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha tudnak a buliról, miért lenne gáz?

Jó pár olyan szülőt ismerek, akik engedik az ifjakat bulizni, aztán egy megbeszélt időpontban beszállnak ők is.

2013. dec. 24. 21:13
 3/7 A kérdező kommentje:
Nem-nem, félreértitek, nem úgy értem, hogy titkos lenne a buli... szilveszterről van szó. A szüleim is bulizni fognak, de ők máshol, én pedig házibulit akarok csinálni. Mondták, hogy rendben van, de ők éjjel 3 körül hazajönnének. Hát, ezen gondolkodom... múltkor is volt olyan, hogy volt nálunk buli, amit a tesóm csinált, hazajöttek, és szerintem valahogy kínos volt egy kicsit. Feszélyezi az embereket szerintem.
2013. dec. 24. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Feszelyezi a vendegeket hogy hazamegy a lakas TULAJDONOSA??????
2013. dec. 24. 21:54
 5/7 anonim válasza:
100%

^ Az előttem szólónak igaza van. Ebben semmi kivetni valót nem látok, főleg, hogy hajnali 3-ra már úgy sem annyira intenzív a buli.

Én is buliztam már úgy, hogy ott voltak a haverom szülei a saját társaságukkal és semmi probléma nem volt, néha átjöttek beszélgetni, megkérdezték minden oké-e. Egy pillanatig nem fordult meg a fejemben, és szerintem másnak sem, hogy ez ciki lenne.

Tudod mi a ciki? Az, ha hazajönnek a szülők és a többiek nem tudnak viselkedni, kisebb fokozatra kapcsolni, bár mint már mondtam hajnali 3-ra már az emberek többsége kitombolja magát.

Ha meg valaki beszól, akkor mondd meg neki, hogy akkor legközelebb csináljon ő házibulit, vagy többet nem hívod ha ennyire nagyon zavarja.

Mindenkit le lehet építeni, főleg, hogy te teszel szívességet, hogy hosztolsz egy bulit, az aki meg nem tud alkalmazkodni, vagy udvarias lenni bizonyos helyzetekben az szerintem nem érdemli meg, hogy a te házibulidban részt vegyen.

2013. dec. 24. 22:03
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Én voltam olyan házibuliban, hogy a szomszéd szobában voltak a szülők. Szépen az ajtót be lehet csukni, ők TV-t néztek és kész.

Ha hazajönnek és nem 1 szoba az egész lakás akkor azért meg lehet oldani a dolgokat.

2013. dec. 24. 23:48
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
ha tudtok róla és nem drog vagy sexparty akkor no problem, ha aludni jönnek haza akkor vége a bulinak
2013. dec. 25. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!