Mitöl lehet hogy 3 napja egyre fáradtabbnak, lustábbnak érzem magam? Eddig nem volt ilyen gondom, söt éjjel sem aludtam tul jol de ez most megváltozott lehet a hüvösebb idö, front vagy hamarosan szülök? 38dik héten vagyok, nem lenne korai?
Figyelt kérdés
Még nem sok jelét érzem néha enyhe menzi szerügörcs és alhasi,hüvelyi szurkálás,pár higabb széklet amit eddig éreztem és most ez a fáradság,lustaság nincs kedvem semmihez csak pihenni és a babám is lustul(kevesebbet mozog).Olvastam hogy ez is lehet tünet deez nálam nem lenne koai még?2008. aug. 26. 10:15
1/2 anonim válasza:
nekem azt mondta a dokim,hogy a 37. héttől már nem korai, és nyugodtan jöhet a baba, koraszülöttnek sem számít. Drukkolok!
2/2 A kérdező kommentje:
De akkor ez most lehet annak a jele vagy nincs összefüggés.más is volt igy?
2008. aug. 26. 14:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!