Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Talán éjjel szülök? Azt sem...

Talán éjjel szülök? Azt sem tudom mihez kapjak? Vagy üljek nyugiba?

Figyelt kérdés

Én még holnap reggel akartam hajat mosni, délutánra van időpontom gyantáztatni, full szőrös vagyok...(engem zavar a doki és más nem izgat, csak jobb lenne szőrtelen lenni szülés után) egész nap görcsölök, most már ettem, zuhanyoztam még mindig vannak fájások, de még mindig nem tudom eldönteni hogy csak jósló vagy igazi...5 percesek de ennyivel is indult....azt sem tudom nekiálljak e hajatmosni(ne a kórházi napokon kelljen ezzel foglalkoznom, pont növesztési fázisban van, alig birom összefogni)vagy most álljak neki borotválkozni?évek óta gyantáztatok, ha mégsem kell menni akkor meg verhetem a fejem a falba, hogy pont kozmetikus előtt leborotválom....tiszta dili vagyok,mi?pedig 2. baba mégis ilyeneken problémázok

38+6

2011. aug. 22. 21:22
1 2
 1/12 anonim válasza:
Nekem olyan érzésem van hogy még ma éjjel fogsz szülni, de attól függ mennyire fáj? Majd ha tudod, azért írd meg, hogy mi történt. :)
2011. aug. 22. 21:32
 2/12 anonim ***** válasza:

Szerintem moss hajat nyugodtan,borotválkozz meg.Ha meg mégsem szülsz az éjjel,akkor se bánd h nem mentél el kozmetikushoz,mert szülés után se tudsz menni rögtön,akkor is borotválnod kell.Majd ha nagyobb lesz a pici,mehet minden a régiben.

Ha lefekszel,vagy beleülsz meleg(nem forró!) vízbe és elmúlnak a fájások akkor jósló,ha nem akkor szülsz:)

2011. aug. 22. 22:00
 3/12 anonim ***** válasza:

Mintha magamat olvasnám:DEzen én is simán görcsölnék.Nem kapnék pánikrohamot,de ezek is fontos dolgok.

Ha eddig nem voltak ilyen fájások,és tényleg,kifejezetten fáj,nem csak erősen kellemetlen,akkor jósló.Ebből 5-ös vagyok mert 20-on pár héttől jósolgattam és mikor beindult-mert a doki beindította,úgy megvizsgált-akkor rögtön tudtam h ez már a szülés.Eleinte csak erősebb és fájdalmasabb volt mint a jósló,aztán pár perc múlva már 1 percesek voltak,azt hittem a kocsiban szülök,pokolira fájt.Gyorsan lezuhanyoztam,még a hajmosáson is elgondolkodtam,de akkor már nagyon fájt így letettem róla.A kórházban 2x is mostam hajat.Gyantázni magam szoktam,37. héten letudtam.39. hétig nem vártam volna:D

2 gyerekes Anyuka

2011. aug. 22. 22:35
 4/12 anonim ***** válasza:
Szia!Na mi újság?:)
2011. aug. 23. 08:02
 5/12 A kérdező kommentje:

semmi :) lefekudtunk aludni, gondoltam ha menni kell ugysem tudok majd aludni...hat tok jo eszakam volt,ha megebredtem ugyan ugy gorcsoltem....szoval hajmosason,mar tulvagyok a gyanta meg du esedekes,ezutan mar johet a baba :))

en is sokat josloztam de az elmult napokba nem volt egyatalan...tegnap meg egesz nap es estere rendszerezodott is :)

remelem őt nem hordom tul mint az elso babamat :)

2011. aug. 23. 08:46
 6/12 A kérdező kommentje:
es most is kemenyedek,
2011. aug. 23. 08:48
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem ebből nem lesz túlhordás:)
2011. aug. 23. 09:11
 8/12 A kérdező kommentje:
hát pedig minden nappal egyre távolabbinak tűnik a dolog, el sem tudom képzelni........... :(
2011. aug. 23. 12:47
 9/12 anonim ***** válasza:
szia, hogy vagy azóta? rendszereződtek a fájások?
2011. aug. 24. 08:46
 10/12 A kérdező kommentje:

francokat :( méhszájam is változatlan...:((

már beletörődtem, hogy indítják terminus után :(

2011. aug. 24. 11:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!