Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Talán éjjel szülök? Azt sem...

Talán éjjel szülök? Azt sem tudom mihez kapjak? Vagy üljek nyugiba?

Figyelt kérdés

Én még holnap reggel akartam hajat mosni, délutánra van időpontom gyantáztatni, full szőrös vagyok...(engem zavar a doki és más nem izgat, csak jobb lenne szőrtelen lenni szülés után) egész nap görcsölök, most már ettem, zuhanyoztam még mindig vannak fájások, de még mindig nem tudom eldönteni hogy csak jósló vagy igazi...5 percesek de ennyivel is indult....azt sem tudom nekiálljak e hajatmosni(ne a kórházi napokon kelljen ezzel foglalkoznom, pont növesztési fázisban van, alig birom összefogni)vagy most álljak neki borotválkozni?évek óta gyantáztatok, ha mégsem kell menni akkor meg verhetem a fejem a falba, hogy pont kozmetikus előtt leborotválom....tiszta dili vagyok,mi?pedig 2. baba mégis ilyeneken problémázok

38+6

2011. aug. 22. 21:22
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Hé hé hé!ne legyél ennyire negatív!Én már írtam neked (39+5 napra szültem).Teljesen zárt voltam,úgy indult az egész!Sokat relaxálj,beszélgess a pocaklakóval,mondd neki,hogy itt az ideje hogy kibújjon.Nekem bevált,hidd el;)
2011. aug. 24. 12:40
 12/12 anonim ***** válasza:
tényleg ne add fel, mondjuk én is beletörődtem az indításba (39+0 vagyok), ugyanakkor még mindig ott van a fejemben, hogy bármikor megindulhat!! nálad is bármikor megindulhat, tudom, nem vigasz. Az előző válaszoló nekem is pozitív példa, hogy a 39. hét után még (6-)7 nap van a betöltött 40.hétig, addig bármi történhet! :)
2011. aug. 24. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!