Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Apa hogy megy haza a kórházból...

Apa hogy megy haza a kórházból, ha éjjel szülök?

Figyelt kérdés

Napok óta azon gondolkodom, hogy ha éjjel 11 és hajnali 5 között "ér véget a szülés", apa hogy megy haza? Mert busz olyankor nincs, a kórháztól 35 kmre lakunk. A taxi megfizethetetlen lenne, kocsi nincs, és a szomszédod sem szívesen kelteném fel 2-kor, mert tudom, 5-kor kel, egész nap dolgozik...

Járt már valaki így? Hogy alakult a helyzet?

Első lányomnál egyágyasban voltam, fél 6-kor szültem, fél 8 körül levittek osztályra, egyágyas szobát kaptam, apa 9 körül ment haza. Ott akár bent is maradhatott volna velem, senki nem nézett rám éjjel. De egy többágyasban gondolom ezt senki nem tolerálná...

Mi ilyenkor a megoldás?

2010. febr. 12. 21:11
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
66%
hát, gondolom vár az első buszig...
2010. febr. 12. 21:22
 2/21 anonim ***** válasza:
86%
A váróban vagy az előtérben (ami van a kórházban) megvárja a reggelt..nem a legkényelmesebb, de ha nincs más megoldás..
2010. febr. 12. 21:24
 3/21 anonim ***** válasza:
86%
Nemtudom Te hol szülsz,de pl ahol én szültem fel sem merült senkiben,hogy na vége a szülésnek,aztán menjen mindenki amerre lát... :) Szerintem simán ott maradhat bent veled addig,ameddig szeretnétek.
2010. febr. 12. 21:29
 4/21 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem akkor is taxi. Kérje meg, hogy ne kapcsoljon taxiórát, meg több taxist is meg kell kérdezni az áráról előre. Ha aznap nem volt sok fuvarja méltányos árat ki lehet alkudni. Én nem akarnám, hogy ebben az időben várjon az első buszra.
2010. febr. 13. 00:58
 5/21 anonim ***** válasza:
83%

szülés után még ugy is 2 óra mig fent vagy a szülőszobán,addig veletek lesz.

Ha meg így is kell várnia,ha nem egy ágyasba kerülsz,sajnos marad a várakozás a kórházban. Vagy ha olyan város,akkor hajnalba már tud kávézni valahol a busz indulásáig.

2010. febr. 13. 08:39
 6/21 anonim ***** válasza:
86%
Nincs egy barát vagy ismerős, akinek jó szándéka is és autója is van? Akit előre meg lehetne kérni?
2010. febr. 13. 09:29
 7/21 anonim ***** válasza:
83%

Férjem olyan fáradt volt, hogy nem mert elindulni haza, így aludt egyet a váróban, pedig kocsival volt...

Mindkétszer éjjel szültem, hajnalra lett meg, ő meg előző reggel óta talpon volt szegény... (meg szegény én is...)

100 km-t kellett volna vezetnie.

2010. febr. 13. 09:56
 8/21 anonim ***** válasza:
86%
Biztos van egy barát aki szívesen bemegy érte!35km nem rettentő táv!2000ft benzinpénz, és akkor sokat mondtam!Mikor én szültem akkor az egész barti kör kint várakozott az aulában.Nem is tudtam csak mikor kitoltak akkor láttam hogy kb 25 ember csak rám vár!Jó volt tudni hogy ennyien szeretnek!Melyik városban szülsz?Ha úgy van még én is lemegyek érte ha nincs messze!Ezen ne múljon az egész!
2010. febr. 13. 11:48
 9/21 anonim ***** válasza:
55%

ha beindul a szülés hogy mentek be a kórházba?

gondolom ugyanúgy haza is tud menni, nem?

nem értem....

2010. febr. 13. 14:09
 10/21 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk nem jöhet be senki a kórtermekbe, tehát ott nem lehetett volna. Szerintem megvárta volna a hajnali első buszt, ha nem kocsival jött volna.
2010. febr. 13. 17:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!