Apa hogy megy haza a kórházból, ha éjjel szülök?
Figyelt kérdés
Napok óta azon gondolkodom, hogy ha éjjel 11 és hajnali 5 között "ér véget a szülés", apa hogy megy haza? Mert busz olyankor nincs, a kórháztól 35 kmre lakunk. A taxi megfizethetetlen lenne, kocsi nincs, és a szomszédod sem szívesen kelteném fel 2-kor, mert tudom, 5-kor kel, egész nap dolgozik...
Járt már valaki így? Hogy alakult a helyzet?
Első lányomnál egyágyasban voltam, fél 6-kor szültem, fél 8 körül levittek osztályra, egyágyas szobát kaptam, apa 9 körül ment haza. Ott akár bent is maradhatott volna velem, senki nem nézett rám éjjel. De egy többágyasban gondolom ezt senki nem tolerálná...
Mi ilyenkor a megoldás?
2010. febr. 12. 21:11
21/21 anonim válasza:
Szerintem butaság ezen aggódnod! Nekem a legutolsó gondolatom jelenleg az, hogy apuka hova és mikor megy :) Na, nem mintha nem szeretném, félre ne értsd, de engem jobban érdekel, hogy a szüléskor minden jól menjen és a baba egészségesen jöjjön a világra!!! Apuka felnőtt ember, csak feltalálja magát! Nem fogja "megenni" senki a kórházba, ha ott kell várakoznia majd az első busz indulásáig. Nagyon vicces olvasni, hogy ki, min aggódik szüléskor! :) Te most magadra figyelj és a babára! Hidd el, apuka nem fog belehalni, ha várakoznia kell. Szerintem ez a legkevesebb tőle, miután megszülted a gyerekét! :) Szóval ne parázz ilyen hülyeségeken!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!