Apa hogy megy haza a kórházból, ha éjjel szülök?
Napok óta azon gondolkodom, hogy ha éjjel 11 és hajnali 5 között "ér véget a szülés", apa hogy megy haza? Mert busz olyankor nincs, a kórháztól 35 kmre lakunk. A taxi megfizethetetlen lenne, kocsi nincs, és a szomszédod sem szívesen kelteném fel 2-kor, mert tudom, 5-kor kel, egész nap dolgozik...
Járt már valaki így? Hogy alakult a helyzet?
Első lányomnál egyágyasban voltam, fél 6-kor szültem, fél 8 körül levittek osztályra, egyágyas szobát kaptam, apa 9 körül ment haza. Ott akár bent is maradhatott volna velem, senki nem nézett rám éjjel. De egy többágyasban gondolom ezt senki nem tolerálná...
Mi ilyenkor a megoldás?
"ha beindul a szülés hogy mentek be a kórházba?
gondolom ugyanúgy haza is tud menni, nem?
nem értem...."
Mentővel be tudnak menni a kórházba, de hazahozni az apát már mégsem fogja...kicsit gondolkozzál már...
Amúgy ha vége a szülésnek nem kell egyből hazamennie, eltelik 1-2 óra amig veletek lehet, és akkor már csak nem kell olyan sokat várnia a buszra. Vagy ha nagyon szerencsétlenül jön ki, hát nem tud mást tenni, ül a kórházba, kipiheni kicsit ott a fáradalmakat.
Köszi, aranyosak vagytok. Elvileg elméleti kérdés, mert van kocsink, csak apa szokott sörözni ha itthon van, pedig már 38 hetes vagyok... úgy meg ugye nem vezet.
Szomorú, hogy a hideg, huzatos váróban a fapadon kéne ülnie az első buszig...
Tudom, hogy még 2 órát velünk lehet, plusz mire levisznek, írtam is, hogy fél 6-kor szültem, 9körül ment el, de ha mindez 2 órával később történik, szarul jár...
Csak gondoltam megkérdezem, ki hogy van ilyenkor.
Anyósomék is váltott műszakban dolgoznak, ha épp dolgoznak, ők sem tudják elhozni, és a barátaink is, akiknek van kocsija 3 műszakoznak.
Valaki talán azért akadna:-)
Nem haragszom és nem fontosabb neki, csak még nem tette le. Első lányomnál is letette, bár már nem emlékszem, hogy mikor, de most is készül már rá egy ideje.-.)
Mindig megkérdezi, hogy szülök-e ma, mert akkor nem iszik:-)
Szóval tudom, hogy így más a helyzet, de csak felmerült bennem, hogy akár lehetne az is, hogy nincs kocsink, vagy nem indul, vagy nemsoká lejár a műszaki és lehet nem lesz most pénzünk megcsináltatni, szóval mindegy is, de akkor hogy jön haza?
Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!