Ki a fontosabb?
Szerelem vagy barát?
illetve
Család vagy barát?
Én magam.
Helyzettől függ. (Nekem anyám alkoholista, nagyon rossz kapcsolatunk van, igy előbb választanám a barátnőmet mint anyámat)
Szerelem vagy barát? Volt 4 szerelemem. És van egy barátnőm akinek a vállán kisirhattam magam ezek a szerelem után. Ergo= a barátnőmet választanàm.
Ugyanolyan fontos számomra a vőlegényem is, anyukám is, mindketten családtagok.
A barátnőmet is nagyon szeretem, de ő kevésbé áll hozzám közel hozzájuk képest. Azt nem mondanám, hogy kevésbé fontos, mert ugyanúgy számíthat rám.
másképp
attól függ mikor...
a szerelmek jönnek-mennek, a barátok barátok maradnak, de azért a férjem fontos ugyanannyira, mint a barátnőm, csak másképpen...
Az én családom nem telepedik rám, indig segít, biztosítanak a támogatásukról..., pl amikor összeköltöztünk az akkor még barátommal, akkor anyu elmondta, hogy csak büszkeségből ne maradjak vele, ha baj van, akkor bármikor hazamehetek...
tehát a családom nagyon fontos, de nekem már van új családom is, amihez a férjem és a leendő gyerekeink tartoznak...
Tehát a kérdés béna...
Nekem a szerelem mert jó tudni hogy van aki szerethetek, és azért érdekes ez mert a család az már megszokott, de egy barátnő mindig izgalmas dolog
21/F
Attól függ.
Egy pár hónapos, esetleg viszonzatlan, plátói szerelemnél fontosabb a több évtizedes igaz barátság. A szerelmemnél, aki a párom, a társam az életben, akivel egymás részévé válunk szinte, együtt éljük le az életet jóban, rosszban, közösek a terveink a jövőnk, akivel családot alapítunk, aki egyben a legjobb barátunk is, fontosabb és elsőbbséget élvez bármelyik baráttal szemben.
Egy családtag, szülő, gyerek, testvér, jó esetben fontosabb a barátoknál, de a családunkat nem mi választjuk, sajnos van, hogy olyan a viszony, hogy a barátok közelebb állnak és olyanok, mint egy választott család a valódi helyett.
Helyzettől é szituációtól függ. Nekem a párom. Lehet, más véleményem lenne, ha egy idilli családban nőttem volna fel, de mivel a vőlegényem úgy szeret é fogad el, ahogy vagyok, a családom meg nem, nyilván a vőlegényemet fogom választani, mert mellette érzem, hogy szeretnek.
Barát vagy család kérdésben dettó. A legjobb barátnőm jobban elfogad, szeret vagy ismer, mint a családom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!