Mi a véleményetek az Egerbaktai ügyről ahol cigánygyerekek erőszakoltak meg egy 10éves kislányt egy seprűnyéllel?
utolsó, igen köszi, jó kérést vetettél fel.
Jogvédőt még nem láttam hőzöngeni azért, mert a cigány magyart vert "mocskos magyar felkiáltások közepette".
Ez is helytálló lenne:
"Minden jobbikos rasszista, és neonáci, vagy sziplán idióta."
helyett:
"A legtöbb jobbikos rasszista, és neonáci, vagy sziplán idióta.
Mert én ezt például ironikusnak szántam, a cigányoknál egyetértek a legtöbbel, a multiknál is mondjuk. De például a zsidóknál abszolút nem, és a jobbikossal sem. Talán valahogy úgy fogalmaznám meg, hogy:
A gazdaság irányítóinak többsége zsidó, DE a zsidók többsége nem a gazdaság irányítója.
Rengeteg zsidó van, aki nem lop, csal, hazudik. Akár vallási, akár származási alapon nézzük.
Szívesen, bár mint mondottam volt, a jobbikosok és a zsidók esetén nem értek egyet a legtöbbel, és nyilván a mindennel sem.
Meggyőződésem, hogy a jobbikosok elenyésző része neonáci (már ha vannak), ahogy a zsidó vallású vagy származású emberek többsége sem a gazdaság irányításával foglalkozik.
Nézd meg, hogy Izraelben a sok zsidóból mennyi foglalkozik a gazdaság irányításával!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!