Miért beszélnek ilyen csúnyán a cigánygyerekek?
Nem vagyok szent, néha én is káromkodom, de a 6-10 éves gyerekektől olyanokat hallok az utcán, hogy csak pislogok...
Legtöbbször a g*ci, sz*pjál le!, f*szom, rohadjál meg! és ezek kombinációját lehet hallani. Otthon itt beszélnek egymással a szüleik, onnan tanulják?
valószínűleg igen
már egészen kicsi gyerekkel is így beszélnek, szörnyű hallgatni
meg a verbális agresszió biztos, hogy összefüggésben van a fizikai agresszióval, vagyis - szerintük - minél csúnyábban beszél valaki, annál hatékonyabb az önérvényesítésben.
Borzasztóan beszélnek a cigányok.
Olyan ocsmány dolgokat mondanak egymásnak, hogy elképesztő.
Múltkor azt mondta egy nő a gyerekének a parkban, hogy "Döglenél meg, rákosodjál el, otthon hagytad a kulcsot".
Egy másik meg azt, hogy "Rákosodjon el a szíved, úgy utállak, mint a sz.art"
Szerinted mit tanulnak a gyerekek?
Az egész család, és társaság így beszél egymással, és ez nekik szerintem teljesen normális, és nem is sértő.
Ezt látja, ezt tanulja, ez a természetes.
Jó,jó. Azért engedjétek meg hogy idézzek egy 13-14év körüli ,szőke ,kék szemű ,jobb módú lány aki így szólt a "barátjához" mikor az mondta hogy jön a buszuk:
-Ki mondta hogy busszal megyünk Te nyomorék ge*i??
Gratula a szülőknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!