Erőszakoltak már meg valakit?
Szerintem ezt nem szívesen osztja meg senki :-( (Engem nem)
13L
Engem ugyan hála istennek nem, a közvetlen környezetemben viszont sajnálatos módon történt már ilyen.
Ketten voltak egy ellen, sima ügy volt. Este volt, viszonylag kihalt környék és nem messze volt egy szintén nem túl gyakran látogatott park, oda vonszolták el szegényt.
Sajnos nem tudott tenni ellene semmit, a száját befogták, bár ha kiabált volna, akkor sem hallotta volna senki. Hiába rugdalózott, nem tudott megmenekülni.
Ráadásul éppen állapotos volt. :( Nem értem, hogyan vihet rá a lélek bárkit is arra, hogy egy szemmel jól látható kismamával (mert akkor már nagyonis látszott a hasa) ilyet tegyen.
Szerencsére sikerült elkapni a tetteseket, mint kiderült, az egyik visszaeső volt, ezért ő 9, a másik pedig 4 évet kapott.
Az ismerősöm lelkileg még most sincsen teljesen az ügy magaslatán, persze tesz ezellen, pszichológushoz jár még mindig és alapvetően jó kedvű, barátságos, beszédes. Csak hát néha akaratlanul egy-egy témáról bevillan neki az eset. És hát nagyon nem lehet könnyű, iszonyatosan sajnálom! Pláne most, hogy 1 hete kiengedték a "főbűnöst", azaz a visszaesőt, aki nem is lakik tőle olyan messze... :(
Nekem a nagymamám mesélte, hogy anno, mikor bekötötték náluk a vezetékes telefont (akkor még nagyon újdonság volt) egy nyári estén hallottak kiáltásokat. Egy lány kiabált sírva, hogy segítsenek neki, mert épp meg akarja valaki erőszakolni. Ez egy panel ház előtt történt, és egy nagy bokros, parkos részről jött a kiáltás, de mindenki csak az erkélyről bámészkodott. Mamim azt mondta, hogy annyira meg volt rémülve, hogy még azt is elfelejtette, hogy már van telefonjuk és fel tudná hívni a rendőrséget!
Senki nem ment a lány segítségére, pedig nagyon keservesen sírt és kiabált...
Ki is voltam bukva, mikor mamám mesélte a történetet...
Én tuti lementem volna, valami nagy és nehéz eszközzel, hogy leüssem az erőszakolót... bekopogtam volna előtte egy két szomszédhoz, hogy jöjjenek ők is... segítsenek... ha többen vagyunk, biztos elbánunk vele.
Nem értem, hogy akkor ez miért nem valósult meg. A lány végül sírva távozott... Csak azt kérdezgette, hogy "miért nem segített senki??" és csak sírt...csak sírt.
23/L
mark86
100ezret megér,hogy felbéreljen 1-2 arcot akik kezét lábát eltörik,és elköltöztetik 100km-el arréb a mocskot.
Engem nem erőszakoltak meg, de valószínűleg nem sokon múlt. Még az elősző rendszerben, az általános iskola befejezése utáni nyáron történt. Egy barátnőm anyukája levitt magukkal vidékre a rokonaihoz, mi meg lányok sokat sétáltunk a környéken. Sajnos jó messze a falutól kificamodott a bokám, és annyira feldagadt, hogy egyértelművé vált, hogy nem tudok ráállni, a barátnőm pedig nem tud egyedül visszatámogatni, így hazament segítségért, engem meg otthagyott az mező szélén. Hamarosan felbukkant egy mezőőr, akinek naivan elmondtam, hogy a barátnőm elment segítségért. Óriási hiba volt. Volt egy légpuskája, egy vad német juhászkutyája, akin nem volt szájkosár, és azt mondta, hogy ha bármit csinálok, rámuszítja. Menekülni esélyem sem volt, mert nem tudtam lábraállni sem, ordítani ordíthattam 5-6 km-re a falutól. A férfi nekivetkőzött, és habár próbáltam védekezni (14 éves 40 kilós lányként nem voltak reális esélyeim), a kutyával megfogatta a lábamat, és sikerült kigombolnia a blúzomat, és össze-vissza fogdosnia. Ekkor ért oda a barátnőm anyukája, aki óriási szerencsémre autós segítséget hozott, így időben érkezett.
Nekem szerencsém volt. Másoknak nem.
Sajnos igen, ráadásul nem is egyszer…
Laza ügy volt… 7 évesen nem sok esélyem volt az apám ellen… 5 évig tartott… többet nem szeretnék, nem tudok írni...
Ha valaki hallgatott volna 4-5 évesen a jajszavamra, hogy rettegek tőle, hogy nem akarom látni, talán ma nem lennék depressziós, pánikbeteg, idegroncs… Talán nem lennék az emberek szemében egy nagy senki, és „olyan más”…
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!