Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek az Egerbakta...

Mi a véleményetek az Egerbaktai ügyről ahol cigánygyerekek erőszakoltak meg egy 10éves kislányt egy seprűnyéllel?

Figyelt kérdés
Persze tudom, szegények nem tehetnek róla, tudom jobbikos uszítás, a kislány is jobbikos volt és azért rendezte az egészet így, hogy a cigányokat befeketítsék. így volt ugye?
2009. nov. 25. 14:54
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:

egyetértek én is megtorolnám.

Közben látom, hogy a jogvédők még mindig kussolnak, tipikus és szánalmas.

2009. nov. 25. 17:49
 12/27 anonim ***** válasza:
0%

kicsit utána kellene nézned a dolognak...

[link]

a blikk volt egyébként az a bulvárlap...

úgyhogy, ez igen, ez tipikus uszítás

2009. nov. 25. 18:19
 13/27 A kérdező kommentje:

aha látom, esetleg lehet, hogy nem erőszakolták meg seprűvel csak ütlegelték ,leszaggatták a ruháit, simogatták, stb, igazad van, tényleg uszítani akarok ez mind semmiség, a kislány a gonosz rossz. szánalmas egy barom vagy, mondták már neked?

Mellesleg a nagy utánaolvasásos tippedhez csak annyit fűznék, hogy a kérdést 3kor írtam ki a te cikked 4 után lett publikálva.

2009. nov. 25. 18:28
 14/27 anonim ***** válasza:
100%

18:19-es remélem a te lányodat is majd "csak" levetkőztetik, gondolom örülni fogsz neki.

piszok liberális fattyú vagy

2009. nov. 25. 21:05
 15/27 anonim ***** válasza:
29%

Én is felháborítónak tartom az esetet, de azt is hozzátenném, hogy szerintem a kérdező egy idióta!

Azt hiszi, hogy a (nevezzük őket jogvédőknek) mindig a cigányoknak adnak igazat, ami nyilvánvaló hülyeség. De például ennél a kérdésnél is látszik, hogy ez koránt sincs így. Nem tudom elhinni, hogy vannak olyan emberek, akik ennyire képtelen eltekinteni az általánosítástól. Úgyhogy lassan mondom (és nagybetűvel írom), hogy a kedves kérdező is megértse:

A "JOGVÉDŐK" SEM MINDIG A CIGÁNYOKNAK ADNAK IGAZAT, HANEM AZ EGYES ESETEKET EGYENKÉNT MÉRLEGELIK.

Ami annyira egyértelmű, mint ez, ott még a jogvédők számára is egyértelmű, hogy a cigányok voltak csakis és kizárólag a hibásak.

2009. nov. 25. 21:07
 16/27 anonim ***** válasza:
27%

"Közben látom, hogy a jogvédők még mindig kussolnak, tipikus és szánalmas."

Igen, tényleg a jogvédők egy abszolút homogén csoport. Ugyanakkor jönnek fel a fórumra, ugyanakkor írnak, ugyanazt gondolják minden egyes esetről, sőt gondolom ugyanazt is vacsorázzák és ugyanazt nézik este a tévében. Ja, és persze ugyanolyan pizsamát hordanak!

Bocs, hogy ennyire offoltam, csak úgy fel tudnak idegesíteni az ilyen hülyék, mint a kérdező. Mondjuk, ami szegény 10 éves lánnyal történt, az jobban idegesít, de az arról szóló véleményemet már sokan leírták előttem.

2009. nov. 25. 21:09
 17/27 A kérdező kommentje:
szánalmas vagy utolsó. kár beléd a szó.
2009. nov. 25. 21:11
 18/27 anonim ***** válasza:
0%

Kösz, ennek örülök!

Ha egy szánalmas, szűk látókörű, agymosott ember szerint szánalmas vagyok, akkor az tulajdonképpen azt jelenti, hogy én vagyok a normális, hisz az idiótáknak mindigis a normálisak lesznek az idióták. Akkor paráztam volna, ha valami pozitívat írtál volna!

Mindig elfelejtem, hogy egyes emberek csak általánosságban tudnak gondolkodni:

- Minden jogvédő mindig a cigányokat védi.

- Minden cigány lop és gyilkol.

- Minden zsidó lop és manipulál.

- Minden multi éhbérért foglalkoztatja a magyar munkavállalókat (még a magyar csúcsmenedzsereket is!)

Ja, és ezt se hagyjuk ki:

- Minden jobbikos rasszista, és neonáci, vagy sziplán idióta.

2009. nov. 25. 21:32
 19/27 A kérdező kommentje:
szerintem az általad felsoroltak közül egyiket sem állítottam. De azért hergeld magad és hidd azt, hogy okosabb vagy, nem állok le vitázni, okos enged tudod..>
2009. nov. 25. 21:36
 20/27 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszi, hogy a (nevezzük őket jogvédőknek) mindig a cigányoknak adnak igazat, ami nyilvánvaló hülyeség.

Én még egy jogvédőt sem láttam,hallottam amikor nem cigány volt az áldozat.Akkor valahogy mélyen hallgatnak,és nem olyan vehemensen nyilatkozgatnak!Nem a New York Times ban hanem egy szórólapon sem.Ilyenkor miért nem lehet a szüleiket\szüleiket? tenyészkancáknak is hívhatnánk,potyog ki a gyerek évente neveli az utca\ felelősségre vonni?

2009. nov. 25. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!