Mi a véleményetek az Egerbaktai ügyről ahol cigánygyerekek erőszakoltak meg egy 10éves kislányt egy seprűnyéllel?
egyetértek én is megtorolnám.
Közben látom, hogy a jogvédők még mindig kussolnak, tipikus és szánalmas.
kicsit utána kellene nézned a dolognak...
a blikk volt egyébként az a bulvárlap...
úgyhogy, ez igen, ez tipikus uszítás
aha látom, esetleg lehet, hogy nem erőszakolták meg seprűvel csak ütlegelték ,leszaggatták a ruháit, simogatták, stb, igazad van, tényleg uszítani akarok ez mind semmiség, a kislány a gonosz rossz. szánalmas egy barom vagy, mondták már neked?
Mellesleg a nagy utánaolvasásos tippedhez csak annyit fűznék, hogy a kérdést 3kor írtam ki a te cikked 4 után lett publikálva.
18:19-es remélem a te lányodat is majd "csak" levetkőztetik, gondolom örülni fogsz neki.
piszok liberális fattyú vagy
Én is felháborítónak tartom az esetet, de azt is hozzátenném, hogy szerintem a kérdező egy idióta!
Azt hiszi, hogy a (nevezzük őket jogvédőknek) mindig a cigányoknak adnak igazat, ami nyilvánvaló hülyeség. De például ennél a kérdésnél is látszik, hogy ez koránt sincs így. Nem tudom elhinni, hogy vannak olyan emberek, akik ennyire képtelen eltekinteni az általánosítástól. Úgyhogy lassan mondom (és nagybetűvel írom), hogy a kedves kérdező is megértse:
A "JOGVÉDŐK" SEM MINDIG A CIGÁNYOKNAK ADNAK IGAZAT, HANEM AZ EGYES ESETEKET EGYENKÉNT MÉRLEGELIK.
Ami annyira egyértelmű, mint ez, ott még a jogvédők számára is egyértelmű, hogy a cigányok voltak csakis és kizárólag a hibásak.
"Közben látom, hogy a jogvédők még mindig kussolnak, tipikus és szánalmas."
Igen, tényleg a jogvédők egy abszolút homogén csoport. Ugyanakkor jönnek fel a fórumra, ugyanakkor írnak, ugyanazt gondolják minden egyes esetről, sőt gondolom ugyanazt is vacsorázzák és ugyanazt nézik este a tévében. Ja, és persze ugyanolyan pizsamát hordanak!
Bocs, hogy ennyire offoltam, csak úgy fel tudnak idegesíteni az ilyen hülyék, mint a kérdező. Mondjuk, ami szegény 10 éves lánnyal történt, az jobban idegesít, de az arról szóló véleményemet már sokan leírták előttem.
Kösz, ennek örülök!
Ha egy szánalmas, szűk látókörű, agymosott ember szerint szánalmas vagyok, akkor az tulajdonképpen azt jelenti, hogy én vagyok a normális, hisz az idiótáknak mindigis a normálisak lesznek az idióták. Akkor paráztam volna, ha valami pozitívat írtál volna!
Mindig elfelejtem, hogy egyes emberek csak általánosságban tudnak gondolkodni:
- Minden jogvédő mindig a cigányokat védi.
- Minden cigány lop és gyilkol.
- Minden zsidó lop és manipulál.
- Minden multi éhbérért foglalkoztatja a magyar munkavállalókat (még a magyar csúcsmenedzsereket is!)
Ja, és ezt se hagyjuk ki:
- Minden jobbikos rasszista, és neonáci, vagy sziplán idióta.
Azt hiszi, hogy a (nevezzük őket jogvédőknek) mindig a cigányoknak adnak igazat, ami nyilvánvaló hülyeség.
Én még egy jogvédőt sem láttam,hallottam amikor nem cigány volt az áldozat.Akkor valahogy mélyen hallgatnak,és nem olyan vehemensen nyilatkozgatnak!Nem a New York Times ban hanem egy szórólapon sem.Ilyenkor miért nem lehet a szüleiket\szüleiket? tenyészkancáknak is hívhatnánk,potyog ki a gyerek évente neveli az utca\ felelősségre vonni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!