Elhatároztam új életet kezdek kint a természetben, Vélemény?
Holnap reggel indulok a kutyámmal. Itt nem messze van 1 lovasfarm szerűség onnan hozok 1 lovat és elindulok befele a vadonba. Nem viszek magammal csak 1 kis sporttáskát , benne pár ruha , fontosabb eszközök ( gyufa, kisbalta stb...), és némi elemózsia nekem , meg a kutyámnak, nah és persze 1 kis sámáni erő (herbal). Kinéztem már egy évek óta elhagyatott házat ,ott fogok megszállni. Napközben vadászok , fát gyűjtök stb... nincs már sok időm ,aki tud vmi hasznos infót ,esetleg szeretne velem tartani írjon. Természetesen új élet , új név. Az enyém: Lassú Folyó
Kérdés?
19/F
Én szívesen veled mennék ha nem kötne ide ez a fránya világ. Vinném én is a kutyámat. :D
16L
Ilyen nincs, hogy csak úgy elviszel egy lovat, mert nem adják oda max 12 órás tereplovaglásra és kísérettel.
A ház kié? A terület kié? Engedély nélküli vadászat = rapsickodás, törvény bünteti, amúgy az önkényes lakásfoglalást és a vadkempinget is. A fa gyűjtésére engedélyt kell kérni a terület tulajdonosától, ha állami az erdő, akkor az illetékes erdészettől.
Minek képzeled magad Bear Grylssnek, agyadra ment a Discovery?
Vizet honnan szerzel? Kaja ügyben pedig 3 napot nem adnék neked és sírva rohannál haza, ha csak nem vitetnek el az erdészek a rendőrökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!