Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Tervezed hogy elhagyod az...

Tervezed hogy elhagyod az országot?

Figyelt kérdés
Esetleg már leléptél?
2013. dec. 5. 18:33
 1/5 anonim ***** válasza:

Csak ha tényleg az éhenhalás szélén állnék. A legtöbb ismerősöm csak kényszerből élt, vagy él kint, a legtöbben már menekülésszerűen visszajöttek, néhányan bírták pár évig kínkeservesen, amíg összeszedtek egy kis pénzt. A legtöbben pedig alkalomszerűen vannak kinn néhány hónapot. Ezt talán még én is bevállalnám.

Egyetlen egy embert ismerek, aki kinn is marad és boldog így.

Úgyhogy csak végszükség esetén.

2013. dec. 5. 18:44
 2/5 anonim ***** válasza:
Nem. Odakint is megvannak az élet nehézségei, ott sem kolbászból van a kerítés. De akinek jó ott kint azzal együtt örülök én is.
2013. dec. 5. 19:00
 3/5 anonim ***** válasza:

Alig várom. :)

17/F

2013. dec. 5. 19:02
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem, itt sincs olyan rossz sorsom. Ettől függetlenül, nem tudom, mit hoz az élet, nem vetem el a lehetőségét.
2013. dec. 5. 20:20
 5/5 anonim ***** válasza:
Én már leléptem, nem bántam meg, pedig jó fizetésem és saját lakásom is volt. Itt sincs kolbászból a kerítés, de legalább nyugisabb a környezet és az emberek. Vannak magyarok is, sokan már 5+ éve itt élnek az egész családdal és nem terveznek hazamenni. Persze van egy-egy, akinek nem jött be és pénz nélkül hazamenekül, de eddig mind azok voltak, akik elég felelőtlenül indultak útnak, nyelvtudás nélkül.
2013. dec. 5. 23:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!