Tervezed hogy elhagyod az országot?
Figyelt kérdés
Esetleg már leléptél?2013. dec. 5. 18:33
1/5 anonim válasza:
Csak ha tényleg az éhenhalás szélén állnék. A legtöbb ismerősöm csak kényszerből élt, vagy él kint, a legtöbben már menekülésszerűen visszajöttek, néhányan bírták pár évig kínkeservesen, amíg összeszedtek egy kis pénzt. A legtöbben pedig alkalomszerűen vannak kinn néhány hónapot. Ezt talán még én is bevállalnám.
Egyetlen egy embert ismerek, aki kinn is marad és boldog így.
Úgyhogy csak végszükség esetén.
2/5 anonim válasza:
Nem. Odakint is megvannak az élet nehézségei, ott sem kolbászból van a kerítés. De akinek jó ott kint azzal együtt örülök én is.
4/5 anonim válasza:
Nem, itt sincs olyan rossz sorsom. Ettől függetlenül, nem tudom, mit hoz az élet, nem vetem el a lehetőségét.
5/5 anonim válasza:
Én már leléptem, nem bántam meg, pedig jó fizetésem és saját lakásom is volt. Itt sincs kolbászból a kerítés, de legalább nyugisabb a környezet és az emberek. Vannak magyarok is, sokan már 5+ éve itt élnek az egész családdal és nem terveznek hazamenni. Persze van egy-egy, akinek nem jött be és pénz nélkül hazamenekül, de eddig mind azok voltak, akik elég felelőtlenül indultak útnak, nyelvtudás nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!