Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szereted Pécset? Jártál már...

Szereted Pécset? Jártál már ott vagy tervezed, hogy egyszer megnézed élőben?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 10:35
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
a magyar Liverpool, szeretem
2010. febr. 12. 10:48
 2/9 anonim válasza:
100%
Én szeretem, olyan mediterrán hangulata van. Nagyon szeretem a dómot, érdekes ahogy két kultúra emléke megfér egymás mellett. Szeretem a terészeti környezetét is, a "Babás szerkövek" nekem nagyon tetszenek!(Amúgy Pest környéki vagyok.)
2010. febr. 12. 10:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Pont ideális. Elég nagy ahhoz, hogy mindent megtalálj benne, de elég kicsi ahhoz, hogy akár gyalog is bejárhasd, és ne legyen túl zsúfolt. Az emberek se olyan sietősek, itt valahogy jobban ráér a nép. Nyugis, kellemes.
2010. febr. 12. 10:59
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

én pécsi kötődésű vagyok, ott születtem, kamaszéveimet ott töltöttem, de aztán máshová sodort az élet. Mai napig imádok visszatérni oda, ha van rá alkalmam.

Viszont azt még nem hallottam, hogy a magyar Liverpool! Ugyan még sose jártam ott, de érdekes ezt hallani! :)

2010. febr. 12. 11:00
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ja... magyar Liverpool és magyar Jyväskylä.

Ez utóbbi egy egyetemváros Finnország szívében, és amikor ott jártam, tényleg az az érzésem volt, hogy Pécsen járok - csak épp annak egy még szebb, még jobb, még mindenebb változatában. :)

2010. febr. 12. 11:06
 6/9 anonim ***** válasza:
Itt lakom :) Szeretem, de azért elég sok hiányossága van.
2010. febr. 12. 11:28
 7/9 anonim ***** válasza:
művészeti szempontból szokták mondani, nem külsőleg:D
2010. febr. 12. 11:31
 8/9 A kérdező kommentje:
magyar Liverpool,ez nagyon jó.köszi a válaszokat.
2010. febr. 12. 12:29
 9/9 anonim ***** válasza:
Idén nyáron készülök oda.
2010. febr. 12. 13:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!