Elhagyod az országot?

Figyelt kérdés
Esetleg már megpattantál? Hogy viszonyultak hozzá a rokonjaid?
2013. szept. 30. 16:22
 1/8 anonim ***** válasza:
Négy év múlva irány Ausztria. :)
2013. szept. 30. 16:40
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, nem szándékozom elmenni. Lehet, hogy egy gödörben lakok, de legalább az én gödröm :D Nincs különösebb elmenési vágyam, minden és mindenki ide köt, meg azért nem olyan rossz hely ez.
2013. szept. 30. 16:50
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem.
2013. szept. 30. 16:59
 4/8 anonim ***** válasza:

Nekem sincs elmenési vágyam - maximum azért, hogy világot lássak, de haza ide jönnék vissza :D

Én jól érzem magam itt :)

2013. szept. 30. 17:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Jó pár éve Ausztriában élek, majd ha MO-n is meg lehet keresni tisztességes munkával a havi 2000 eurot, akkor talán visszamennék, de addig kétlem, nem beszélve az egyéb dolgokról, egészségügy, közbiztonság, emberek hozzáállása a másikhoz átlagosan.
2013. szept. 30. 17:21
 6/8 anonim ***** válasza:
Nem szeretnék, de ha az én vagy a barátnőm szakmájában is megtörténik a narancsos mutyi, akkor kénytelenek leszünk, márpedig az övében már készítik elő. Alapvetően úgy vagyok vele, hogy a politika miatt nem érdemes elmenni, mert nem az határozza meg az életünket, de amióta a kommunisták újra hatalomra kerültek, ezúttal narancsos színben, azóta ez sok esetben mégsincs így.
2013. szept. 30. 17:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Erdélyemet soha semmi pénzért el nem hagynám.
2013. szept. 30. 17:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Jelenleg nem tervezem, de ha ne adj isten szétmegyünk a barátommal, akkor esélyes, hogy elmegyek, más nem nagyon köt ide.
2013. szept. 30. 17:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!