Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy kezelnéd azt a helyzetet,...

Hogy kezelnéd azt a helyzetet, ha hirtelen kettő lenne belőled?

Figyelt kérdés
Örülnél-e neki, hogy van egy segitséged, és mondjuk több szabadidőd lenne, mert ő is ugyanúgy megcsinálja a dolgokat (pl háztartás, takaritás, munka...), mint ahogy te szoktad? Igy minden 2. nap nyugodtan pihenhetnél, ha beosztanátok. Vagy nem birnád elviselni, hogy van egy másik Te, akivel esetleg osztozkodni kéne bizonyos dolgokon (pl.ruhák, férj) Egyáltalán hogy jönnétek ki? Mit tennél/tennétek egy ilyen helyzetben (hiszen Ő is te vagy, ugyanolyan érzésekkel, emlékekkel)? 30L
2013. dec. 5. 08:42
1 2 3
 21/25 anonim válasza:

miért lenne baj hogy 30 éves lány/nő és ilyenekre gondol? Fáj ez neked? Gondolom nem, ha meg nem tetszik a kérdése nem kell elolvasni, és válaszolni sem...Nincs ezzel semmi baj hogy az emberek tele vannak fura kérdésekkel és azokat meg merik kérdezni, ahogy elnézed sokan érdekesnek találják a kérdését, és kulturáltan válaszoltak is rá, én személy szerint szint úgy elgondolkoznák hogy hogyan is kezelném a helyzetet, hisz ott van zárójelben hogy ugyan olyan emlékek, érzések, tehát akkor ő is ugyan azt gondolná rólam amit én gondolok róla adott helyzetben...nagyon virtuális típus vagyok de erre nem tudok válaszolni

Tetszik a kérdésed!

27F

2013. dec. 5. 20:10
 22/25 anonim válasza:
osztódás , kérdezd ezekről a cigókat
2013. dec. 5. 20:23
 23/25 anonim válasza:

21 hozzászóló vagyok... tegnapi blikkben olvastam egy érdekes helyről, ez pedig a Nagykopány! Itt a link hogy miért is érdekes! több kép is van egy rövid kis bemutató szöveggel

[link]

2013. dec. 5. 20:35
 24/25 anonim ***** válasza:
Ha teljesen ugyanolyan lenne, mint én, nagyon nem örülnék neki. Nem osztozkodnék semmin szívesen, főleg nem a páromon. De ha csak egy programozható klón, befognám házimunkázni meg zh-t írni :D.
2013. dec. 5. 22:11
 25/25 anonim válasza:

Felborulna a téridő kontinuum és vége a világnak,

Vissza a jövőbe.

2013. dec. 10. 20:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!