Hogy kezelnéd azt a helyzetet, ha hirtelen kettő lenne belőled?
miért lenne baj hogy 30 éves lány/nő és ilyenekre gondol? Fáj ez neked? Gondolom nem, ha meg nem tetszik a kérdése nem kell elolvasni, és válaszolni sem...Nincs ezzel semmi baj hogy az emberek tele vannak fura kérdésekkel és azokat meg merik kérdezni, ahogy elnézed sokan érdekesnek találják a kérdését, és kulturáltan válaszoltak is rá, én személy szerint szint úgy elgondolkoznák hogy hogyan is kezelném a helyzetet, hisz ott van zárójelben hogy ugyan olyan emlékek, érzések, tehát akkor ő is ugyan azt gondolná rólam amit én gondolok róla adott helyzetben...nagyon virtuális típus vagyok de erre nem tudok válaszolni
Tetszik a kérdésed!
27F
21 hozzászóló vagyok... tegnapi blikkben olvastam egy érdekes helyről, ez pedig a Nagykopány! Itt a link hogy miért is érdekes! több kép is van egy rövid kis bemutató szöveggel
Felborulna a téridő kontinuum és vége a világnak,
Vissza a jövőbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!