Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Hogy kezelnéd azt a helyzetet,...

Hogy kezelnéd azt a helyzetet, ha hirtelen kettő lenne belőled?

Figyelt kérdés
Örülnél-e neki, hogy van egy segitséged, és mondjuk több szabadidőd lenne, mert ő is ugyanúgy megcsinálja a dolgokat (pl háztartás, takaritás, munka...), mint ahogy te szoktad? Igy minden 2. nap nyugodtan pihenhetnél, ha beosztanátok. Vagy nem birnád elviselni, hogy van egy másik Te, akivel esetleg osztozkodni kéne bizonyos dolgokon (pl.ruhák, férj) Egyáltalán hogy jönnétek ki? Mit tennél/tennétek egy ilyen helyzetben (hiszen Ő is te vagy, ugyanolyan érzésekkel, emlékekkel)? 30L
2013. dec. 5. 08:42
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

uh, ez tökjó lenne :)

gyorsan berendezném a szomszéd szobát az alteregómnak, vennék neki is egy számítógépet, odaadnám neki az egyik accountom és együtt gyaknánk az ellenfeleket a netes számítógépes játékokban. a házimunkákat elosztanánk kétfelé, mivel ugyanazt szeretjük, megfelezhetnénk a sok olvasnivalót, aztán beszámolhatnánk róla egymásnak. viszont arra gondoltam hogy mivel ő tudja hogy kell nekem kiverni, az meleg szitu lenne már, ha egymásnak vernénk? végülis masztikor is magamnak csinálom, meg így is :D

2013. dec. 5. 09:16
 12/25 anonim ***** válasza:
55%
Igen, ez önkielégités lenne!
2013. dec. 5. 09:29
 13/25 anonim válasza:
belőlem már egy is sok a kettő már tömeg. biztosan elgyepálnám. :D
2013. dec. 5. 09:49
 14/25 anonim ***** válasza:
Leülnék sörözni magammal. Dupla haszon!!!!
2013. dec. 5. 09:49
 15/25 anonim ***** válasza:
Őszintén szólva az lenne az első gondolatom, hogy kinyírom a másik énemet és elásom a kertben... neki is ez lenne az első gondolata... utána viszont belegondolnék, hogy ártatlan embert tuti nem tudnék megölni... ő ugyan ezt gondolná, tehát megnyugodnék, hogy megérem a holnapot és nem kezdjük el egymást szekercével kergetni a nappaliban. Innentől viszont nagyon örülnék neki, hogy lenne valaki, akivel tényleg mindent megbeszélhetek... és az én lennék... eléggé begolyózok ha belegondolok :D
2013. dec. 5. 09:59
 16/25 anonim ***** válasza:

Munka szempontjából nem lennénk beljebb, kétszer annyi ember kétszer annyi fogyasztás és rendetlenséget is nagyobbat csinál.

Viszont az biztos, hogy leülnénk az Xbox elé és végignyomnánk pár játékot.

2013. dec. 5. 10:07
 17/25 anonim ***** válasza:
30 éves lány?? Rádásul ilyenekre gondolsz.. Ébredj fel az álomvilágból és viselkedj felnőtt nőként.
2013. dec. 5. 10:21
 18/25 Shai-Hulud ***** válasza:
55%

Melletted minden reggel

Vidáman ébredek fel,

S könnyűnek érzem mindenem.

De néha egy hang a szívemben

Új útra szólít engem,

Talán nem érted meg sohasem, hogy

Nem tudom, mit tegyek, nem tudom, hogy legyen.

Miért is nem lehetek egyszerre két helyen,

Óóó Istenem, miért nincs két életem?

Mennyivel könnyebb volna,

Hogyha két életem volna.

Egyet örökre odaadnék neked,

A másik szabad lenne,

Minden nap szárnyra kelne,

S mindenkit szeretne, akit lehet.

Ha volna két életem, tudnám, amit ma nem.

Bár volna két életem, hinnék mindenkiben!

Hogyha két életem volna,

Az egyik gyengéd volna,

Magadhoz láncolhatnád.

De a másik örök volna,

S ha a világ elpusztulna,

Akkor is tovább lobogna.

Ha volna két életem, nem fájna semmi sem.

Bár volna két életem, nevetnék mindenen!

Úgy fáj, hogy nincs két életem.

2013. dec. 5. 10:30
 19/25 anonim ***** válasza:

hát ez nekem réges régóta hiányzik. mindig döntéshelyzetekbe kerülök (nagyokba) és soha nem tudom meg melyik lett volna a jobb, mert csak egyfelé indulhatok.

és lehet most nem lennék ekkora sz*rban ha a másik énem épp jó úton lenne és segítene.

vagy arra kíváncsi lennék, hogy mindkét én ugyanabba a szerencsétlen pozícióba kerülne akármelyik döntés után?

tehát a szerencsétlen állapotokról tul.képpen nem a környezet tehet, hanem maga az egyén, hogy nem tud élni a lehetőségekkel?

ha más nem, legalább lenne egy jó bnőm.

2013. dec. 5. 17:10
 20/25 anonim válasza:
Együtt járnánk mindenhova, és kétszer annyi vicces dolgot csinálnánk.
2013. dec. 5. 18:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!