Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Vissza szeretnék menni Angliáb...

Vissza szeretnék menni Angliába és ez az érzés kikészít. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Pár évvel ezelőtt megismertem egy angol (akkor még csak) fiút, akibe beleszerettem és ő is belém. A családom azonban nem fogadta túl jól, hogy elköltöztem tőlük "ilyen messzire" és (tudom, hogy nem szándékosan), de mégis valamilyen szinten lelkileg "zsaroltak", amitől úgy éreztem, hogy nem Angliában, hanem itthon van a helyem. Ez természetesen megrontotta a kapcsolatunkat is, az állandó évődés a család és a szerelmem között, az ingázások a két ország között. A párom szülei sem álltak valami fényesen ahhoz, hogy egy magyar lányt hozott a családban, így ez is rombolta, felemésztette a kapcsolatot. 3 évig éltünk együtt, de végül idén ősszel hazajöttem, mert már nem tudtunk együtt lenni. A családja ellenszeve és az én családom "szenvedése" miatt. Én nem az a fajta magyar vagyok, aki fikázza a hazáját, nekem nincs semmi bajom Magyarországgal, szeretem nagyon, mégis visszahúz a szívem. Pici korom óta imádom Angliát és a hiánya napról-napra rosszabb. Depressziósabb vagyok amiatt, hogy hiányzik, mint amiatt, hogy szétmentünk a párommal (akit egyébként még mindig szeretek). Nem tudom, hogy hogyan mehetnék vissza. Egyedül vagyok, senki sem akar velem jönni, hiszen elmondom nekik őszintén, hogy ott is milyen nehéz az élet. Nem fogok nekik hazudni, nem vágom át őket. Így senki sem akar moccanni, amit meg is értek. A másik probléma a pénz. Én mindenemet kint hagytam, három évnyi vagyontárgyat lehetetlenség lett volna elhozni. Munkám nincs, mivel azt is fel kellett adnom. (Egyébként azt már hazaköltözésem előtt jóval, egyéb problémák miatt). Folyton angol filmeket nézek, hallgatom ahogy beszélnek, nézegetek videókat a városról (nem London), ahol éltem és úgy érzem megszakad a szívem. Én nem a pénz miatt mentem/mennék (ott sem könnyebb megélni), hanem azért mert tiszta szívből imádom az országot. Nagyon hiányzik. Hogyan mehetnék vissza? (Munkaközvetítő cégek kizárva). :(((

2013. nov. 28. 03:01
 1/5 anonim válasza:

ha meg tudod oldani, hogy visszamenj, akkor menj, ha nem akkor viszont feleslegesen rágódsz!

amúgy meg az utolsó mondatod egy kicsit fura

2013. nov. 30. 10:20
 2/5 A kérdező kommentje:
Miért fura??? Tudom, hogy hogyan dolgoznak a munkaközvetítők....
2013. nov. 30. 23:37
 3/5 anonim válasza:
... csak mert úgy tűnik mintha állásajánlatot szeretnél kapni ...
2013. dec. 10. 22:40
 4/5 A kérdező kommentje:
Rohadtul nem. Sosem bíznék meg semmilyen emberben, akit a neten szedek össze. Szerintem totál félreértelmezed.
2013. dec. 11. 06:37
 5/5 anonim válasza:

Szia! Én is hasonló cipőben járok. Én egy magyar lány után mentem ki, de már nem vagyunk együtt, viszont az ország (akultúra, az emberek, az ízek) folyamatosan hiányoznak és nem érzem itthon igazán jól, boldognak magam.

Persze már régen írtad ki ide ezt az esetedet, de azért érdekelne, hogy mi történt, hogyan alakult végül a sorsod azóta...

2017. júl. 18. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!