Milyen érzés lehet nőnek lenni?
Figyelt kérdés
Nem tom elképzelni#amikorvisszalépekatestembearramaszturbálnék
2013. aug. 7. 19:17
2/20 anonim válasza:
havonta egy hétig vérezni és minden kis szaron mániázni? pocsék lehet, ne akard kipróbálni
3/20 anonim válasza:
ha csunya vagy -> szar
ha szép -> elmegy
4/20 anonim válasza:
És milyen érzés fiúnak lenni?
A leírásod alapján én is leírom,hogy milyen nőnek lenni:)
De így fogalmam sincs,hogy mit mondhatnék:/
5/20 anonim válasza:
Havi rendszerességgel vérzel, mindenféle színű váladék folyik a nemi szervedből, kevesebb pénzért gürcölsz, mint a férfiak és elvárják, hogy foglalkozz a gyerekekkel és vezesd a háztartást is...nem tűnik valami vonzó dolognak:)
6/20 anonim válasza:
"haegynapranőlennéklefotóznámapuncimatésátküldenémmagamnakésamikorvisszalépekatestembearramaszturbálnék"
ahamm... és ha egy hájas csaj lennél?
egyébként fingom sincs, hogy milyen keveseknek adatik meg mindkét nemben élni
7/20 A kérdező kommentje:
4-es. jó érzés, mert van farkam, és anélkül nem tudnék élni
2013. aug. 7. 19:22
8/20 anonim válasza:
Nem tudom, de állítólag ilyen dög melegben tátog a Pina. :) Hallottatok róla?:D
9/20 anonim válasza:
ja és ha vízszintes lenne a pina, akkor lépcsőzésnél csattogó hangot adna ki
10/20 anonim válasza:
Jó érzés nőnek lenni,mert nem függ az életem egy kiálló húsdarabtól.(és mielőtt visszavágnál van neked egy idézetem:"csak azért van szükség a férfiakra,mert a vibrátor még nem tud füvet nyírni";))
4-es voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!