Milyen érzés lehet nőnek lenni?
Szerintem mókás lehez.
Hihetelenül low IQ, lelkiismeret és tolerancia hiánya. A kettős mérce mindentől megvéd, gyakorlatilag bármilyen szemétséget megtehetsz elnézik neked.
Ha nem tudod elképzelni milyen lehet nőnek lenni, próbáld elképzelni, hogy milyen lehet férfinak lenni.
Bár akkor az sem fog menni, inkább ne erőltesd. :-(
Én nem igazán szeretek nőnek lenni, de hát ez van. Plusz mivel szép sem igazán vagyok, nem úgy van, hogy megkapsz bármit, amit akarsz a két szép szemedért. Bár nekem a büszkeségem és az elveim sem engednének meg ilyen fokú kihasználást.
Aztán ki tudja, ha férfi lennék, lehet visszavágynék a női testbe. Hiszen nem tudhatom, milyen érzés az.
Nagyon rossz mert semmi lehetőségem az életben arra hogy normálisan élhessek, semmi szabadságom, kényelem nincs. Minden előny a férfiaké sajnos, és még pluszba a testi borzalmakon kívül elvárnak minden sz art, hogy minden nehézséget mi cipeljünk és véletlen egy percre se élvezhesd az életet. Minden rossz dolog (rengeteg minden, ami már a személyiségem is megváltoztatta) azért van mert,, nőnek " születtem. Egy életen át tartó tortúra, nulla előnnyel, hátrányok sokaságával, ami tönkreteszi a mindennapjaim. Ha egyet kívánhatnék, amit a születésemtől fogva másképp szeretnék az az hogy fiúnak szülessek. Eszméletlen jó lehet korlátok nélkül szabadon élni,minden kényelemmel, társadalmi könnyebbséggel, esélyekkel a jó életre.
Hogy felnőve is önmagad maradhatsz, nem korlátoznak be mindennel.
Minden nap túlélés ha pin ád van (folytonos vérzés, megkülönböztetés, tárgyként kezelés, állandó plusz nehézségek stb stb).
A jó élet sajnos a másik oldalon van.
Őszintén ILYEN nőnek lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!