Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Milyen érzés lehet nőnek lenni?

Milyen érzés lehet nőnek lenni?

Figyelt kérdés
Nem tom elképzelni

#amikorvisszalépekatestembearramaszturbálnék
2013. aug. 7. 19:17
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem mókás lehez.

Hihetelenül low IQ, lelkiismeret és tolerancia hiánya. A kettős mérce mindentől megvéd, gyakorlatilag bármilyen szemétséget megtehetsz elnézik neked.

2013. aug. 7. 19:31
 12/20 anonim válasza:
100%
Nem jó:// havonta vérzel, fáj a szüzesség elvesztése, neked kell kihordani a gyereket, neked kell megszülnöd... de háztartást is neked kell vezetned és a gyerekekre is neked kell figyelned!! És te kelsz a legkorábban:(((
2013. aug. 7. 19:36
 13/20 A kérdező kommentje:
Ha nő lennék akkor a cicimet fogdosnám, mondjuk az a szar, h közben nem tudnám kiverni, kivéve ha shemale lennék, de az meg nem jó, mert két cicihez milyen már egy farok
2013. aug. 7. 19:43
 14/20 Shai-Hulud ***** válasza:

Ha nem tudod elképzelni milyen lehet nőnek lenni, próbáld elképzelni, hogy milyen lehet férfinak lenni.

Bár akkor az sem fog menni, inkább ne erőltesd. :-(

2013. aug. 7. 20:09
 15/20 A kérdező kommentje:
utsó, mi bajod van?
2013. aug. 7. 20:32
 16/20 anonim ***** válasza:

Én nem igazán szeretek nőnek lenni, de hát ez van. Plusz mivel szép sem igazán vagyok, nem úgy van, hogy megkapsz bármit, amit akarsz a két szép szemedért. Bár nekem a büszkeségem és az elveim sem engednének meg ilyen fokú kihasználást.

Aztán ki tudja, ha férfi lennék, lehet visszavágynék a női testbe. Hiszen nem tudhatom, milyen érzés az.

2013. aug. 7. 21:16
 17/20 anonim ***** válasza:
Próbáld megkeresni a nőiesebb oldaladat!
2013. aug. 7. 21:21
 18/20 anonim válasza:
Ismerek olyat aki szívesen megmutatja milyen! És utána nem is akarsz mást! Édibébi
2013. aug. 24. 13:47
 19/20 anonim válasza:
61%

Nagyon rossz mert semmi lehetőségem az életben arra hogy normálisan élhessek, semmi szabadságom, kényelem nincs. Minden előny a férfiaké sajnos, és még pluszba a testi borzalmakon kívül elvárnak minden sz art, hogy minden nehézséget mi cipeljünk és véletlen egy percre se élvezhesd az életet. Minden rossz dolog (rengeteg minden, ami már a személyiségem is megváltoztatta) azért van mert,, nőnek " születtem. Egy életen át tartó tortúra, nulla előnnyel, hátrányok sokaságával, ami tönkreteszi a mindennapjaim. Ha egyet kívánhatnék, amit a születésemtől fogva másképp szeretnék az az hogy fiúnak szülessek. Eszméletlen jó lehet korlátok nélkül szabadon élni,minden kényelemmel, társadalmi könnyebbséggel, esélyekkel a jó életre.

Hogy felnőve is önmagad maradhatsz, nem korlátoznak be mindennel.

Minden nap túlélés ha pin ád van (folytonos vérzés, megkülönböztetés, tárgyként kezelés, állandó plusz nehézségek stb stb).

A jó élet sajnos a másik oldalon van.

Őszintén ILYEN nőnek lenni.

2021. okt. 11. 06:09
 20/20 anonim válasza:
0%
#19 Ezt mond annak a rengeteg férfinak akik munkahelyi balesetekbe haltak meg, vagy öngyilkosok lettek. Ezekben mind toronymagasan a férfiak vezetnek, és még csak ingyen piát se kaptak a másik nemtől.
2022. okt. 18. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!