Milyen zenét ajánlanátok egy a Szent Johanna Gimiről szóló videóhóz?
Figyelt kérdés
Lerajzoltam az SzJG főbb szereplőit és szeretném egy videóba rendezni a rajzaimat. Valami normális zenét szeretnék alá, de nem igazán tudom, hogy mi lenne a jó. A Wonderwall-t, a Mad world-öt meg a hasonlókat nem szeretném alá tenni, továbbá jó lenne valami olyan, amiben nincsen semmilyen csúnya vagy enyhén csúnya szó sem. Mit javasolnátok?2013. nov. 23. 14:46
11/13 tprmfb válasza:
valami ramons pl:Hey ho let's go
12/13 anonim válasza:
Taylor Swift : You Belong Whit Me
Green Day : Basket Case -bár abban asszem' van csúnya szó
Jet: Are You Gonna Be My Girl
Keane : Somewhere We Only Know
Magna Cum Laude : Vidéki Sanzon
Oasis : Wonderwall-de azt mondtad hogy azt nem akarod
Taylor Swift : Love Story - ((((TALÁN))))
(a végéra ha egy kicsit szomorúbbat szeretnél,bár nem hiszem , akkor szerintem lehete : a Yought Group : Forever Young és Mika : Happy Ending ) :))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!