Mi a véleményetek a Johanna névröl? És a becézése? (Hanna) Szerintetek a teljes név, vagy a becézése a szebb?
Figyelt kérdés
2013. szept. 14. 22:23
1/13 anonim válasza:
Nekem ez a kedvenc női nevem, szerintem gyönyörű. Johanna alakban tetszik jobban :)
2/13 anonim válasza:
Nekem egyformán nem tetszetős mind a kettő:$
3/13 anonim válasza:
Még soha nem hallottam volna, hogy a Johannát Hannának becéznék, hisz az is egy különálló név.
Nekem tetszik különben mindkettő, főleg a Hanna, de nem becenévként (jóisten), hanem rendes névként.
4/13 anonim válasza:
A Johanna tetszik, a Hanna nem annyira, ráadásul utóbbi eléggé gyakori mostanában, úgy tudom. Ismertem egy Johannát, neki Joa volt a beceneve.
5/13 anonim válasza:
Az én Johanna ismerőseimet Jankának becézik, a Hannát sosem hallottam még hozzá.
Szerintem szép név egyébként :)
6/13 anonim válasza:
Én szeretem! Barátnőm kislány Johanna! Ő vagy Johi, de inkább Jojónak becézi, ha becézi. De általában nem szokta! Ez pont az a név, ami magában szép, nem igazán lehet becézni!
7/13 anonim válasza:
Az én Johanna nevű rokonomat Hannának, illetve Johinak hívjuk.:)
8/13 anonim válasza:
Szep nev de az a baj hogy nagyon nepszeru! Ebben a korosztalyban rengeteg Hanna Johanna lesz.
9/13 anonim válasza:
Az én lányomnak is ez lesz a neve. Egyébként meg egyáltalán nem gyakori szerencsére.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!