Milyen zenét ajánlanátok egy a Szent Johanna Gimiről szóló videóhóz?
Figyelt kérdés
Lerajzoltam az SzJG főbb szereplőit és szeretném egy videóba rendezni a rajzaimat. Valami normális zenét szeretnék alá, de nem igazán tudom, hogy mi lenne a jó. A Wonderwall-t, a Mad world-öt meg a hasonlókat nem szeretném alá tenni, továbbá jó lenne valami olyan, amiben nincsen semmilyen csúnya vagy enyhén csúnya szó sem. Mit javasolnátok?2013. nov. 23. 14:46
1/13 Nagy Hanna1012 válasza:
Szerintem nézd meg néhány Taylor Swift videónak a szövegét, és a szerint válassz.
2/13 anonim válasza:
Taylor Swift You Belong With Me-t
3/13 venkolompos válasza:
Vidéki sanzon :) Vagy Natasha Bedingfield: Pocketful of sunshine, és emlékeim szerint a Wherever will you go -ban sincs, de nem vagyok teljesen biztos benne.
4/13 anonim válasza:
Egyetértek az előzőkkel. A Taylor Swift nagyon kapcsolódik hozzá. Esetleg a You belong with me mellé még a Love storyt ajánlanám. :)
5/13 anonim válasza:
Green Day - Basket Case
Az úgyis szerepel a könyvben.
Vagy Taylor Swift-től a You Belong With Me.
6/13 anonim válasza:
Taylor számait ajánlanám (You belong with me), vagy a Wonderwall-t.
Esetleg a bascet case. De lehetne az Are you gonna be me girl.
Remélem segítettem. =)
7/13 anonim válasza:
Wonderwall vagy Keane - Somewhere Only We Know erre a számra jött össze Reni és Cortez. Vagy Are yo gonna be my girl, vagy Taylor vagy Beatles Ramones és Green Day. Lehet benne több zene is...:)
8/13 anonim válasza:
Egyértelmű :)
OCHO MACHO: Jó nekem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!