Ti adnátok neki kölcsön pénzt?
Figyelt kérdés
Egy barátommal régen nagyon jóba voltam de azóta összevesztünk,de elkezdtünk megint beszélgetni.Egyik nap kölcsön akart kérni tőlem 20ezer ft-ot hogy majd vissza adja.Akkor nemet mondtam neki hogy nincs pénzem.Most megint rám írt de mondtam hogy nem tudok.Mit mondjak neki hogy hagyjon már,mert nem adok úgyse?Ti adnátok neki?(azért sem adnék neki mert benne van hogy nem fogom vissza kapni vagy pedig nekem kell könyörögnöm majd a pénzemért)2013. nov. 22. 17:52
2/9 anonim 

válasza:

Legjobb barátnak sem adunk kölcsön, csak ha tényleg élet-halál kérdése. Ennek az arcnak, akit írtál, pláne nem.
3/9 anonim 

válasza:

Ha nem adsz kölcsön, elveszted a barátod. Ha adsz, elveszted a barátod és a pénzt is.
4/9 anonim 

válasza:

Nem. Csak kockázatelemzés után és úgy, hogy szerződést írunk.
5/9 anonim 

válasza:

Hát ha két hete kezdtetek újra beszélgetni, akkor tuti nem.
6/9 anonim 

válasza:

Soha.Nem egyszer jártam már pórul.
7/9 anonim 

válasza:

Kezdj el tőle pénzt kuncsorogni. Adni nem fog, de legalább nem tőled kéreget majd, sőt ha mindig letámadod, hogy adjon már egy kis pénzt, akkor inkább elkerül.
8/9 anonim 

válasza:

Azt hiszi valaki, ha kölcsönszerződést írat, akkor tutira visszakapja a pénzét? Hát NEM, elmehet vele a klozira!
9/9 anonim 

válasza:

Semmit nem ér egy szerződés idehaza. Adja zálogba a mobilját ha ér 20 ezret, vagy akármijét ami ér annyit , esetleg akkor adnék. De máskülönben nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!