Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Miért nem kér tőlem Barátnőm...

Miért nem kér tőlem Barátnőm semmit kölcsön?

Figyelt kérdés
Nem nagy gond, de kicsit hiányzik a barátságunkból,hogy nem cserélgetünk dolgokat,köcsönben
2013. jan. 24. 16:39
 1/8 anonim ***** válasza:
én bika jegyű vagyok, utálok bármit is kölcsön adni. Ezért sose kérek kölcsön semmit. Lehet, hogy a barátnőd is ilyen típus.
2013. jan. 24. 16:45
 2/8 anonim ***** válasza:

Jobb, hogy nem, mert bár nem ismerem őt, elég nehézkes tud lenni a kölcsön. Én eddig legtöbbször csak szívok ezzel. Vagy csak nagy sokára / és leginkább kérésre / vagy sosem kapom vissza a holmimat.

Pénzt meg végképp nem adok kölcsön, mert a pénz a legjobb barátságot is tönkreteheti. Szintén tapasztalat.

2013. jan. 24. 17:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem pont pénzre gondolok, hanem bármit egy újabb körömlakkot akár, vagy sminket, újságot, könyvet (imádok olvasni, és sokféle könyvem van.!), akár a telefonom facebookozni 10 percre, semmit nem kér kölcsön, és egy jó barátságban szerintem ilyen csere-bere szokott lenni, így persze nekem sincs pofám tőle kérni.
2013. jan. 24. 17:53
 4/8 TappancsMancs ***** válasza:
Kedves és barátságos kérdés :) lehet pár oka talán tnyleg mint előbb írta valaki, vagy nem akar tolakodó lenni..? De jópofi vagy.
2013. jan. 25. 16:04
 5/8 TappancsMancs ***** válasza:
Ha látod vagy vélhető hogy tetszik neki valami vagy érdkelheti, add oda neki hogy olvassa el, majd hozod... :) Nekem is barátom ha olyan meg se kérdezi csak adja :) Meg írj neki dvd-t ami nagy kedvence (belejentés nélkül..) :)
2013. jan. 25. 16:08
 6/8 TappancsMancs ***** válasza:
azért mondtam a dvd-t mert az olcsó (50-100/db)
2013. jan. 25. 16:10
 7/8 TappancsMancs ***** válasza:
Újságot hagyd ott nála, körömlakkot tedd a táskájába... :) Barátomnak elromlott a hajnyírója szétzsedte, nem jó, mondta, elkértem én is, szétszedtem de nem javítható. Azóta vett egyet :) Előtte meg elkérte az enyémet )
2013. jan. 25. 16:26
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat: D Most tényleg tukmáltam rá:D.
2013. jan. 25. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!