Kölcsön akarnak kérni tőlem már harmadszorra!?
Figyelt kérdés
Az egyik barátomról van szó, 190 körül kap kézhez, de elég nagy éjszakai arc így megy a pénz is. Szerda, csütörtök, péntek, szombat napokon minden héten diszkóban van. 5-6 ezret költ egy alkalommal, valamikor többet.
Már 2X adtam neki 50 ezret hó vége felé amit vissza is adott fizetéskor, most megint kellene.
De már kezd ez sok lenni nekem.
Hogyan mondjam meg neki finoman?
2012. dec. 19. 15:32
1/7 anonim válasza:
"Bocs, de most nekem sincs pénzem." És meg is van oldva a probléma. Néhány alkalom után majd megunja.
2/7 anonim válasza:
Pl kezdj el gyűjteni valamire amit minél hamarabb megakarsz szerezni és azért 50 ezer elég nagy pénz. Csak nem kéreget tovább ha mondod hogy neked is szükséged van a saját pénzedre
3/7 anonim válasza:
hát úgy, hogy neked sincs, nem tudod odaadni és kész. Ez azért nem kis összeg. Mondd meg, hogy te sem keresel úgy, vagy nem tudom, én hó végén nem tudok 50 ezret kölcsön adni :(.
Meg kell értenie, fel fog hagyni az éjszakai bulizással is.
4/7 anonim válasza:
Mond meg, hogy neked sincs. Itt a karácsony, elköltötted a pénzed ajándékokra.
5/7 anonim válasza:
"Kölcsönpénzből segítettél az előző két alkalommal, most neked sem adnak."
6/7 anonim válasza:
"Ne haragudj, nyakamon a karácsony meg az év vége, nem tudok most adni."
7/7 anonim válasza:
Nem kell hazudozni, mondd meg, hogy ha vészhelyzet lenne, adnál, de szórakozni nem, ossza be a pénzét. Ha nem tudja, így járt, kajálni felmehet hozzátok, ha éhezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!