Keresek egy filmet, mi a cime? Lány bulin rosszul lesz, mentőt hivnak hozzá. De nincs tb kártyája. Barátnője kölcsön adja neki. A lány meghal a korházban de a tb. kártya miatt az élő barátnőt nyilvánitják halottá.
Figyelt kérdés
A onnantól kezdve nem működik a bankkártyája, nincs állása stb stb.Gyakorlatilag semmit se tehet abban a világban mert hivatalosan halott.2013. ápr. 28. 18:50
1/5 anonim válasza:
jézusom, te meg mégis milyen filmeket nézel?? még bele gondolni is szörnyű, főleg hogy életszagú a ,,film"
2/5 A kérdező kommentje:
nagyon vicces. ha nézném nem keresném...
2013. ápr. 29. 06:54
3/5 anonim válasza:
Nem tudom, de tök jó film lehet. Milyen "nemzetiségű", milyen műfajba sorolnád, és kb. mikor készülhetett? Megpróbálok utánakeresni.
4/5 A kérdező kommentje:
semmit se tudok róla.
de amerikainak tünik, amikor hallottam róla magyarország még nem volt ilyen fejlett hogy egyik nap meghal az ember s másik nap már nincs bankszámlája.
szerintem ha itt meghalnék még jó ideig felvehetné a pénzem valami személyiségtolvaj még manapság is.
2013. máj. 1. 17:17
5/5 anonim válasza:
nem viccnek szántam, csak elborzadtam ( első hozzászóló)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!