Franciaországban mennyire utálják az arabokat?
Franciaország -gyarmatai miatt- tele van arabbal!
Nem fogsz feltűnni, de nem fognak szeretni sem!
Ha a szüleid jó állással rendelkeznek, és éppen hiány van abban a szakmában, és fogják tudni alkalmazni, akkor jól fogtok járni. A dolgos, szorgalmas embereket sehol sem utálják, csak a segélyen élő, a népen, nemzeten élősködőket utálják, nem csak Franciaországban. Minden országban, Nem kívánatos az ott létük azoknak a személyeknek akik nem dolgoznak.!!!!
Gondolom egyet értesz vele.
Senki sem azért dolgozik, gürizik, hogy másnak, a semmitevéséért bármit is juttasson.
Volt egy barátom, szintén arab-magyar, ő is kiköltözött, jól érzi magát, diplomát szerzett, dolgozik.
Előítéletesek mindenhol vannak, sok magyar is valószínűleg annyit tud a francia arabokról, hogy tüntetnek a segélyért, nyilván lesznek akik ránézésre velük azonosítanak, ahogy itt is sokan egy barnább emberről elsőre mindenfélét gondolnak.
Á, de hogy is. Én nagyon szeretem más nemzet fiait, lányait, a beszédüket, az akcuntusukat, mindenkit aki tisztességesen él. Persze , hogy a magyarok között is van egy csomó léhütő, ezért óva intelek, mit ahogyan a szüleid is teszik, gondolom, ne hogy rossz társaságba keveredj.!
Sok sikert, boldogságot kívánok, Neked és a kedves családodnak!
Ha lesz időd kérlek adj infót majd, hogy hogyan érzed, érzitek magatokat ott a külhonban. OkÉ?
Hát francia nélkül persze fel fogsz tűnni. Ne aggódj, legalább annyian vannak, akik minden bevándorlót fel akarnak karolni, mint azok, akik legszívesebben a tengerbe dobálnák őket.
A franciát én is utálom... meg a franciákat is. De akkor minek odamenni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!