Franciaországban hol vannak a négerek?
Figyelt kérdés
Melyik városban vannak négerek és sok más kisebbség?
http://www.youtube.com/watch?v=8yMTfj1O6wA&feature=channel_v..
ezek pl. hol vannak?
2011. nov. 9. 21:15
1/7 anonim válasza:
Ugy kb mindenhol..
A klipben nemcsak "négerek" vannak, hanem arabok is..
Utànanéztem neked, Val d'Oise-i banda, ( 95-os megye), egyszerubben: pàrizsiak :)
3/7 A kérdező kommentje:
Akkor ezek is úgy vannak Párizsban mint Budapesten a 8. kerületi cigányok?!
2011. nov. 10. 14:05
4/7 anonim válasza:
A kérdés inkább az, hogy hol nincsenek?
5/7 anonim válasza:
Nem, nem olyan, mint a 8. kerület. Párizsban gyakorlatilag már szinte nem is laknak franciák, hanem a sok bevándorló.
6/7 anonim válasza:
Továbbá nem olyanok, mint nálunk a cigányok, mikor voltam cserediák Franciaországban (szóval nem "lefényképeztemazejfeltornyotosztcső", hanem beleláttam a franciák mindennapjaiba)találkoztam frissen diplomázott néger tanárnővel, beszélgettem kitűnő tanuló osztályelső algériai arabbal, stb. Nem egy kategória!!
7/7 A kérdező kommentje:
De a videón lévő emberek között tuti,hogy nincs diplomás:)
Egyébként értem mire gondolsz.
2011. dec. 1. 18:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!