Miért kell általánosítani és fikázni az arabokat? (lent)
Figyelt kérdés
Nem értem az embereknek miért kell folyton fikázniuk az arabokat,mindig azt hallom,hogy ilyen szemetek meg olyan veszélyesek stb... viszont én ismerek olyan arabokat ,hogy a lábuk nyomát megcsókolnám.Nagyon kedvelem őket.Nektek mi a véleményetek erről?Ti mit gondoltok?2013. máj. 20. 13:26
1/7 A kérdező kommentje:
és szerintem nemzettől függetlenül mindenhol vannak szemét emberek.
2013. máj. 20. 13:28
2/7 anonim válasza:
A sok rossz tapasztalat miatt , meg ahogy többségük a nőkkel bánik.
Az emberi jogokról fogalmuk sincsen.
3/7 anonim válasza:
Igazából nem az arabokkal van baj. Az iszlám a gond meg a saria (sária?) törvénykezés.
4/7 anonim válasza:
Elég sokat elárul egy adott terület országairól (lásd Közel-Kelet), ahol se normális útrendszert és közlekedést, egészségügyi ellátást, oktatást, és államformát sem sikerült túlnyomó részben összehozni még mindig.
5/7 anonim válasza:
Én is ismerek pár arabot, akik szintén nagyon kedvesek. És valóban az iszlámmal van a gond, de nem mindegy, hogy ki mennyire gyakorolja..;)
6/7 A kérdező kommentje:
igen valóban a vallási fanatizmus tényleg kemény
2013. máj. 25. 16:52
7/7 anonim válasza:
A vallás felülről jön, az egyén meg egyén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!