Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » El lehet szakítani a barátnőme...

El lehet szakítani a barátnőmet attól a nőtől?

Figyelt kérdés

Nem tudtam, hova tegyem fel a kérdést, de végül ide tettem, mert nekem a barátnőm olyan, mint a testvérem. A barátnőm 16 éves, gimnazista. A közös barátnőnk elvitte őt egyszer egy buliba, ahol megismert egy leszbikus 27 éves nőt. A nő teljesen levette a lábáról a viselkedésével és a barátnőm azt hiszem, belezúgott lány létére. Először komolyabban msn-en kezdtek el beszélni, majd találkoztak és azóta csomó időt töltenek együtt. Az a nő befűzte a barátnőmet. Arról mesél, hogy már megcsókolta és hogy többet érez iránta barátságnál. Eddig nem tudtam, hogy vannak ilyen gondolatati és ez most teljesen váratlanul ért. Én, mint barátnő, próbáltam vele elbeszélgetni erről, de ő nem nagyon fogadja el a lelki prédikációmat. Azért ez elég durva, nem? Délutánonként is elmegy ahhoz a csajhoz, közben azt mondja a szüleinek, hogy velem vagy a többi barátjával van. Ez a kapcsolat minden szempontból teljesen abnormális. Az a csaj teljesen behálózta, olyan züllött, nincs munkája, egyedül él és a barátnőm teszi boldoggá. Fogalmam sincs, hogy mit kéne tennem..eleve egy alig 16 éves egy 27 éves leszbikus csajjal elég durva. Ha megtudnák a szülei, biztos kitagadnák, a csajt meg feljelentenék. De most mit csináljak? Már gyerekkorunk óta bnők vagyunk, de ebben a helyzetben érzem, hogy tennem kéne valamit, mert hazudozik összevissza, nem tanul, ráadásul azzal a csajjal még füvezett is. Szóljak a szüleinek? Próbáljam rávenni, hogy fejezze be vagy esetleg azt a nőt keressem meg?

egy elkeseredett barátnő

2009. nov. 18. 13:45
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
Engem ne győzködj. Szólj a szülőknek, bár azzal semmit se fogsz elérni.
2009. nov. 18. 14:23
 12/41 anonim ***** válasza:
Feljelentenék a nőt? Miért?
2009. nov. 18. 14:27
 13/41 anonim ***** válasza:

Kérdező: Téged erőszakkal el lehetne szakítani?

Az is lehet hogy az erőszakra azt mondaná hogy csak azétr is tartom a kapcsolatot a nővel

2009. nov. 18. 14:28
 14/41 A kérdező kommentje:
hátjó, lassan én leszek a szemét, mert nem tartom normálisnak és jót akarok neki.
2009. nov. 18. 14:32
 15/41 anonim ***** válasza:

Jót akarsz?

kinek jó? Neked vagy a brátnődnek?:

Biztos hogy mindig az a jó amit Te jónak gondolsz?

2009. nov. 18. 14:33
 16/41 anonim ***** válasza:
A pokolra vezető út jóakarattal van kikövezve!!!!
2009. nov. 18. 14:33
 17/41 anonim válasza:
Általában a 16 évesek nem veszik észre ha egy helyzet nem normális.Csak idővel.Ha szolsz a szülőknek azzal csak azt éritek el,hogy lehet le is lép otthonról.Nem tudhatod hogy reagálnak a szülők.Szerintem csak úgy segíthetsz rajta ha nem egrecíroztatod hanem a lehetőségekhez mérten támogatod.Ne veszítsd el a bizalmát mégha az is lenne a helyes hogy szólsz.Ha mindenki békén hagyja nem lesz kivel ellenkezni és akkor rájön magától hogy ez nem is jó neki.
2009. nov. 18. 14:35
 18/41 anonim ***** válasza:
100%
20 éveseknek sem nagyon szokott 16 éves barátnőjük lenni
2009. nov. 18. 14:38
 19/41 A kérdező kommentje:
De nekem nem is az volt az első gondolatom, hogy szóljak a szüleinek. Én tök ki lennék borulva, ha a barátnőm elmondaná a személyes dolgaimat a szüleimnek. Ha elmondanám, egy szar barát lennék. Viszont azért azt senki ne mondja már, hogy ez a helyzet normális, mert akinek nem volt ehhez hasonló a környezetében, az nem hiszem, hogy tudná rendesen értékelni. Ha szerelmes vagy ilyesmi, akkor legyen az, de ahogy haladnak, lassan már azon fog gondolkodni, hogy odaköltözik a csajhoz.
2009. nov. 18. 14:42
 20/41 anonim ***** válasza:

Nem normális a heteroszexuálisok szerint

normális a leszbikusok a biszexuálisok, és homoszexuálisok szerint

2009. nov. 18. 14:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!