Hogy érezhettek ekkora ellenszenvet, utálatot azok iránt akik külföldre mennek élni?
Mielőtt azt írnátok irigy, féltékeny vagyok, nem vagyok az. Nem érdekel mennyit kereshetnek, számomra nem a pénz körül forog a világ.
Lehet a túlzó hazaszeretetemnek köszönhetően( de igazság szerint nem tudom), de taszítanak ezek az emberek, ahogy az általuk hőn áhított NAGY kinti élet is.
Távol áll tőlem, hogy egy idegen országban más anyanyelvét beszéljem, kultúrájukat, történelmüket a magaménak tulajdonítsam. Úgy érzem hátat fordítanak az életüknek, hisz itt hagyják a családjukat, rokonaikat, barátaikat, és bár másoknak legutolsó a sorban: a hazájukat.
Ennek ellenére próbálom őket megérteni, de valahogy nem megy...
Honnan tudod hogy valaki mikor felejti el hogy magyar??:D:D:D olyan vicceseket írtok. Honnan a fenéből mutatkozik az meg, hogy valaki 'nem felejti el' kint hogy magyar? :D mit kell ahhoz tenni? hogy kell viselkedni?
Aztán már meg ne haragudj, hogy valaki azért költözik máshová mert a másik ország kultúrája neki nagyon tetszik. Hiába tudna itthon is megélni, vonzza annak az országnak a kultúrája. Ebben mi a rossz? Ti komolyan visszasírjátok amikor a határok le voltak zárva egyes országokba és nem lehetett szabadon mozogni ???! És ti tartotok a fejlődés felé?! pfff..Arról már akkor nem is beszéljünk, hogy amikor valaki magyarként (pl mint én) más nemzetiségű párral rendelkezik akivel családot alapít, akkor a kettő közül valamelyik ország mellett dönteni kell. Vagy majd nem azt is megakarjátok szabni, hogy az ember a párjával csakis!! Magyarországon telepedhet le?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!