Miért vagyok ennyire összezavarodva?
Figyelt kérdés
Az osztályban egész jóban vagyok egy lánnyal, de ha pl. a délutánom szabad inkább jövök haza és mondjuk vagyok bátyámmal meg az ő haverjával minthogy vele legyek. Néha úgy érzem megfulladok, ha nem lehetek egy kicsit egyedül és tovább kell hallgatnom egy csomó hülyeséget amit az osztálytársam mond, de van amikor meg úgy érzem, hogy tényleg mit is kezdenék nélküle. Mégse tudom kimutatni az érzéseim. Őszintén megmondom a dolgokat, de úgy érzem néha bántó vagyok vele és félek, hogy azt hiszi, hogy nem is számít nekem. Mégis Jobban szeretem az unokanővérem meg a családtagjaim és jobban szeretek velük lenni, meg bennük jobban megbízok. Bocsánat, hogy össze-vissza irkáltam, de teljesen össze vagyok zavarodva. Teljesen össze vagyok zavarodva nem tudom, hogy mi van velem és mit is akarok. :S 14/L2009. nov. 16. 16:47
2/2 anonim válasza:
Ilyen a tinik élete. :D
Majd elmúlik. :P
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!