Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Egyéb kérdések » Szülők! Amennyiben ilyen...

Szülők! Amennyiben ilyen sokba kerül egy meghívó, mit csináljak? Nem lenne bunkóság?

Figyelt kérdés

Idén lesz szalagavatóm a következő hónapban. Nem rég tudtuk meg hogy nagyjából 3 ezer ft-ba fog kerülni 1 db meghívó!

Semmilyen anyagi támogatást nem kapok a szalagavatózáshoz, így a diákmunkámból nem biztos hogy meg tudok hívni 3 embernél többet.

Közeli rokonoknak bunkóság lenne mondani, hogy vegyék meg? Előre kellene odaadniuk a pénzt.... nem tudom, hogy mit tegyek.

Ötlet????:)

2013. nov. 7. 20:11
 1/6 anonim ***** válasza:

Ezt most nem teljesen értem. :-)

Maga a meghívó, ami papírból van, az kerül 3000-be, vagy maga a részvétel kerül 3000 ft-ba?

2013. nov. 7. 20:23
 2/6 A kérdező kommentje:
A papírból készült meghívó :)
2013. nov. 7. 20:26
 3/6 anonim ***** válasza:
Jó isten, gyémántból csinálják azt a meghívót?
2013. nov. 7. 21:34
 4/6 A kérdező kommentje:
Mi fizetjük ki a bérlést, persze a mi véleményünket nem kérdezték, hogy hol legyen tartva. Volt jóval olcsóbb megoldás is, de az nem felelt meg a vezetőségnek.
2013. nov. 7. 22:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Most akkor mi kerül 3000-be? Akkor csak nem a meghívó kerül, hanem a "jegy" azaz a részvétel a szalagavatón. :-)

Egyáltalán nem bunkóság, mondd el azoknak, akiket meghívnál, hogy ez a helyzet, ha szeretnének jönni, fizetniük kell, ez van.

2013. nov. 8. 11:11
 6/6 anonim ***** válasza:
De basszus, szerintem meg igenis nektek kéne állni. Vagy csak pár emebrt meghívsz, mert hát, ha most engem meghívnának, de azt mondanák, hogy bocsáss meg, de fizesd már ki a meghívódat, akkor azt mondanám, hogy köszi, de engem ez hidegen hagy.
2013. nov. 9. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!